National

Razboi total deschis de Victor Ponta cu marii sai dusmani, Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: „Iohannis. Va avea dosar”

Publicat: 25 oct. 2016
1

Razboi total deschis de Victor Ponta cu marii sai dusmani, Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Fostul premier a devoalat, intr-o emisiune TV, marile gafe ale celor doi adversari.

„Sistemul, ca despre asta discuta. Ciolos si Iohannis vorbesc de sistem. Nicusor Dan si Alina Gorghiu nu stiu despre ce vorbesc. Ei spun ca nu stiu sa guverneze bine, dar sa nu ii votati pe aia ca sunt comunisti, hoti si prosti. In 2017 ar putea fi guvern PSD ALDE si vor fi lucruri bune sau va fi ce e si azi, adica dosare la politicieni, oameni de afaceri romani. Daca a mai ramas vreo firma romaneasca, la anul va fi inchisa. In 2014 a aparut la escrocii de la Mediafax cu Ponta creste TVA-ul si cota unica. Am facut invers. Proiectul lui Liviu Dragnea nu e bun ca e al PSD-ului.

Legea lui Liviu Dragnea cu eliminarea celor 102 taxe nu a fost pe placul lui Dacian Ciolos, care ar putea sa o atace la CCR. Ponta ii taxeaza pe liberali care au votat in bloc pentru aceasta lege. „Aici e un pic de schizofrenie. Pai Dacian Ciolos nu e premierul PNL-ului? PNL a votat legea si seful lor, Ciolos spune ca nu e buna. Declaratia domnului Ciolos am mai auzit-o. E una de birocrat ca a celor de la FMI.

O sa va dau niste declaratii ale lui Klaus Iohannis, dar le pun in ghilimele ca sa nu mai imi faca Guvernul vreun dosar. Nu mai exista democratie in Romania. Domnul Iohannis a spus ca putem vota ce vrem noi pe 11 decembrie ca tot pe Ciolos il pune premier chiar daca nu candideaza. Domnul Iohannis in cei doi ani de mandat a facut toate greselile si erorile lui Traian Basescu in zece ani. A facut dosare tuturor adversarilor politici. Acum nu-i convine lui Basescu. Are si el dosar. Asta i se va intampla si lui Klaus Iohannis. Va avea dosar”, a mai spus Ponta.
Comentarii
  • mda @Niki…cred, invidia e mare, din pacate pentru cei ca tine, dupa „prestatia” lui guru ciolos, mesia pnl-ului, parca vad ca se va repeta istoria de la locale si harta va fi rosie…hai, recunoaste, Ponta a facut mai multe pentru romanii de rand

  • Da, mincinosu asta de Ponta, a micsorat TVA-ul pentru el, nu pentru cetateni, a redeschis vreo 15 spitale din alea 60 inchise de PDL, a majorat salariile cel putin aproape inainte de taierile din 2010, a facut ca fondurile europene sa fie accesate pana pe la 65-70% in perioada respectiva, a dublat saracia aia de alocatie a copiilor si sunt multe altele care ar mai fi putu sa faca. Dar a venit guvernul nu sunt bani, dar avem crestere primii in UE… Chiar lumea nu stie cine minte si cine nu?

Adauga un comentariu