Actualitate

RAZBOI FIERBINTE! Cel mai controversat director de la UMF Iasi vrea sa-si trimita la puscarie fosta nevasta!

Publicat: 06 dec. 2015

@ Este cel mai fierbinte razboi din istoria recenta a UMF Iasi @ Ca urmare a scandalului dintre sotii Ciureanu, au cazut ca popicele cei mai importanti sefi din cadrul universitatii @ Disperat, barbatul nemultumit de faptul ca sotia i-a cautat prin mail-urile sale personale vrea cu orice pret condamnarea ei @ Saptamana aceasta urmeaza ca judecatorii sa ia o decizie cu privire la tot acest scandal, pornit, cel mai probabil, din cauza geloziei

Cel mai controversat director din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi vrea cu orice pret sa-si arunce in puscarie fosta sotie, Sorina Margineanu. Este vorba de Adrian Ciureanu, directorul Departamentului de Comunicare din cadrul UMF Iasi. Acesta este foarte suparat pe fosta sotie, pentru ca ea ar fi depus la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi denuntul care vizeaza cel mai mare scandal de coruptie din istoria universitatii. Dosarul care vizeaza acest scandal se judeca in prezent la Tribunalul Suceava. Au fost pusi sub acuzare doi rectori, cei mai importanti directori din cadrul UMF Iasi, dar si sefii firmei Maguay Impex SRL, una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT din tara.

Citeste si: REVOLTATOR! Toti medicii baga bani in contul acestei firme. N-ai sa crezi cine este in spatele afacerii – FOTO

In momentul in care si-a turnat sotul la DNA, Sorina Margineanu era foarte geloasa si le-a dat procurorilor toate mail-urile si datele informatice de pe calculatorul barbatului sau. La vremea respectiva, inca nu erau divortati. Suparat pe gestul sotiei sale, Adrian Ciureanu a depus o plangere la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Iasi (DIICOT), pentru comiterea infractiunii de acces neautorizat intr-un sistem informatic si marturie mincinoasa. Directorul vrea sa demonstreze ca probele obtinute de DNA prin mijloace nelegale nu trebuie luate in calcul. De asemenea, acesta mai sustine ca fosta sotie a modificat continutul discutiilor purtate de el pe internet cu reprezentantii firmei Maguay Impex SRL. Numai ca, procurorii de la DIICOT Iasi au considerat ca Sorina Margineanu este nevinovata si au emis o ordonanta de clasare a cauzei. In acest context, Adrian Ciureanu a contestat ordonanta procurorilor la Tribunalul Iasi. Dupa ce instanta de judecata a ramas in pronuntare, urmand a lua o decizie in acest dosar, Adrian Ciureanu l-a recuzat pe presedintele completului de judecata, pe motiv ca este incompatibil sa judece acest dosar.

Citeste si: Procesul sefilor corupti de la UMF Iasi continua cu noi audieri! Vor fi chemati doctori celebri

Cererea de recuzare a fost solutionata vinerea trecuta, fiind respinsa. In schimb, pe data de 10 decembrie urmeaza ca instanta sa decida daca procurorii si-au facut bine treaba in momentul in care au scos-o basma curata pe Sorina Margineanu, fosta Ciureanu. Dosarul de coruptie pornit de la probele puse la dispozitia anchetatorilor de fosta sotie a lui Ciureanu se refera, in principal, la faptul ca sefii UMF Iasi si rectorul institutiei, prof. dr. Vasile Astarastoaie, au primit mita pentru a facilita unor firme incheierea catorva contracte cu institutia de invatamant. Contractele de prestari servicii au fost platite din fonduri alocate in cadrul unui proiect finantat de Uniunea Europeana, privind dezvoltarea unei platforme informatice de ultima generatie, denumita generic e-Learning, pentru procesul de formare a studentilor de la UMF. Proiectul are o valoare de 6.126.481 lei si a primit finantare prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Este vorba de proiectul privind construirea platformei e-Learning la UMF Iasi.

Citeste si: Sentinta soc pentru mediul academic iesean! Ieri a fost emisa factura pentru fostul rector de la UMF Iasi!
Adauga un comentariu