Actualitate

Razboi fara precedent in justitia ieseana! Peste 100 de avocati sunt la un pas de puscarie

Publicat: 10 dec. 2012
1

@ Peste 100 de avocati ieseni sunt in pericol de a fi ridicati de procurori pentru ca practica in mod ilegal profesia @ Este vorba de avocatii care fac parte din Baroul Constitutional @ „Suntem 5.000 de avocati in tara asta. Domnilor de la DIICOT, saltati-ne pe toti din instante. Inchideti-ne pe toti, ca atunci ati rezolva problema”, a spus avocatul Viorel Mihalache, ridicat in urma cu cateva zile de procurori

Vechiul razboi dintre avocatii din Baroul Iasi si cei din Baroul Bota, denumit si Baroul Constitutional, a revenit in actualitate la Iasi, dupa descinderile de saptamana trecuta, ale procurorilor de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Iasi (DIICOT). Aceste descinderi au avut loc la biroul avocatial pe care il detin impreuna Lucian Miron si Viorel Mihalache, pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Cei doi fac parte din Baroul Constitutional din februarie 2011 si au fost ridicati amandoi pentru audieri la sediul DIICOT. Lucian Miron este acuzat de favorizarea infractorului si exercitarea fara drept a profesiei, iar Viorel Mihalache, doar de ultima infractiune. La scurt timp dupa declansarea acestei anchete, avocatul Marius Sebastian Striblea a organizat o conferinta de presa in care i-a atacat destul de dur pe membrii Baroului Constitutional. In replica, sambata, Viorel Mihalache a organizat si el o conferinta de presa in care a tras un semnal de alarma cu privire la acest razboi fara predecent. In Iasi, in acest baroul paralel, figureaza peste 100 de avocati. Toti ar putea sa fie ridicati de procurori pentru ca au exercitat profesia fara drept. La nivel national, in acest barou paralel sunt inscrisi peste 5000 de avocati. Exista un risc concret ca toti acestia sa fie considerati un grup organizat. „Suntem 5.000 de avocati in tara asta. Domnilor de la DIICOT, saltati-ne pe toti din instante. Inchideti-ne pe toti, ca atunci ati rezolva problema. Dar oare ati putea? In Franta sunt mai multe barouri, in Belgia sunt mai multe barouri. Oare pe ce lume traiti?”, a declarat Viorel Mihalache.

Avocatul a declarat razboi tuturor!

Mihalache sustine ca isi exercita profesia in deplina legalitate. „Am platit taxe si impozite catre stat. Legitimatia mi-a fost retinuta de procurori. Mi s-a spus ca nu am licenta, desi acum termin a treia facultate. Eu n-am profesat fara drept profesia. Am avut convingerea ca totul este legal. Este o hotarare judecatoreasca, in baza careia noi functionam. Va ajunge acest caz pana la CEDO. Am practicat avocatura corect, in baza unei decizii judecatoresti.Sunt indignat de modul in care m-au denigrat si amenintat. De ce eu, de ce eu, Viorel Mihalache, am ajuns sa fiu o miza pentru procurori, din cei 5.000 de avocati din acest barou asa-zis Constitutional. Daca ar fi vrut sa se indrepte impotriva acestui barou, ar fi facut-o impotriva decanului, prodecanului”, a precizat Mihalache. De asemenea, acesta mai sustine ca scopul acestor actiuni de forta venite din partea DIICOT si a conducerii Baroului Iasi este acela de a-i descuraja pe cei care vroiau sa se inscrie la examenul de primire in profesie pe data de 14 decembrie. Nu sunt impostor. M-a deranjat conferinta de presa organizata de domnul Striblea. Am un respect deosebit pentru dumnealui, pentru ce inseamna profesionalismul si dreptul in Iasi, dar in calitate de decan al Baroului Iasi traditional, a incercat sa spuna ca noi practicam ilegal avocatura. Eu vreau doar sa-l intreb pe domnul Striblea sa caute actul prin care baroul traditional s-a infiintat. Eu  v-am aratat documentele, am o decizie de numire in profesie, sunt inscris, am un proces verbal de depunere a juramantului, sunt platitor de impozite la Finante”, a declarat Mihalache. Acesta a sarit si la gatul procurorului Daniel Horodniceanu, seful DIICOT Iasi. „Daca el stie ca traditionalii sunt pe SRL, nicio problema, dar noi, conform legii, suntem inregistrati la finante. Ar mai trebui sa stie atat prodecanul Baroului traditional Iasi, cat si domnul sef al DIICOT Iasi, ca 1163 de magistrati, dintre care 4745 de procurori si 689 de judecatori, au pronuntat solutii de neurmarire penala, care s-au transformat in hotarari definitive si irevocabile”, a spus avocatul. „Fac apel catre Ministrul Justitiei. Daca nu ma lasa sa ma apar cu un avocat din structura mea legala, oare cine ma va apara pe mine, daca domnul Striblea a declarat razboi pe fata impotriva baroului meu?”, a conchis acesta.
Comentarii
 • REGRETABIL pentru STRIBLEA MARIUS ,ca a ajuns sa se preteze la minciuni sfruntate , doar de spaima „Concurentei”.
  Daca stia ca acesti oameni au sute de hotarari judecatoresti date de catre peste doua mii de magistrati din intreaga tara , cum poate iesi pe toate posturile de tv. cu atacuri murdare ? RUSINEE AVOCATI TRADITIONALI,incercati sa va maturizati si sa acceptati realitatea situatiei juridice.

  • Oare cata apa trebuie sa mai curga pe Bahlui pana cand o sa se teama Striblea de „concurenta” impostorilor astora, care si-au facut un „barou” al lor numai pentru ca nu au fost in stare sa treaca de examenul de admitere in profesia de avocsat? Cat spunea Mihalache ca a luat? Parca *,5*…

  • Niciunui avocat din U.N.B.R. nu-i va mai putea fi vreodata teama de avocatii constitutionali pentru ca acestia nu vor mai exista. Poate ne-au facut concurenta, poate nu, poate ne-au facut rau, poate nu, poate suntem o gasca de mafioti, poate nu… Aceste lucruri nu mai conteaza acum. Conteaza ca va cam vrem pielea. Niciunul dintre noi nu va mai avea liniste pana cand acestia vor fi condamnati. Celor care sunt impotriva noastra le transmit ca pur si simplu li s-a terminat gazul! Rabdarea noastra a ajuns la capat. Nimeni si nimic nu-i mai poate apara pe constitutionali de noi. Nu mai suntem niciunul interesati de negocieri, colegialitate, umanism si alte asemenea! Nu ne pasa cum ne spun noua constitutionalii! Pe limba lor le putem spune: va vrem capetele si le vom avea exact asa cum vom dori sa le avem! Marius Striblea este vocea noastra a celor din Iasi. Noi vom continua sa existam, iar voi veti inceta sa existati. Este tot ce conteaza dincolo de bine si de rau. Legea este puterea noastra.

 • Baroul”Constitutional”detine toate actele in original ale Uniunii Nationale a Barourilor din Romania ,inclusiv inregistrate la O.S.I.M alaturi de” Roba de avocat „.
  Din acest motiv au sute de hotarari de recunoastere de catre magistrati, Striblea cunostea aceasta situatie juridica si totusi a iesit „ca curva cu prajina….. sa i-a la bataie femeile casatorite cu acte ….”

 • Daca tu stiai ca acestia au acte de infiintare si hotarari judecatoresti de recunoastere de ce nu ai atacat „inchis „? sau vrei sa le faci chiar tu publicitate ?
  Ce sa inteleaga studentii tai ?
  Ca nu vrei sa recunosti hotarari judecatoresti , ca pentru tine o hotarare judecatoreasca nu reprezinta nimic ? Atunci la ce mai mergem la Justitie dom profesor ??

  • Abia acum iese la iveala faptul ca Marius Striblea „joaca la intimidare” si nu vrea sa se supuna ” sutelor de hotarari judecatoresti ” date de cei peste doua mii de magistrati .
   ALO, ALO ?????? JUSTITIA DOARME ??????

  • Striblea e un parvenit. el oricum nu respecta nimic, doar mimeaza bunul simt si responsabilitatea pentru aceia care il asculta. E o mare prostie tot acest scandal. Orice absolvent de drept ar putea in fond sa fie avocat. Striblea sustinea ca in vremurile Romei Antice ‘avocatii’ erau de fapt invatati cu bune calitati oratorice. Ar trebui sa fie la fel si astazi, ca sa fim seriosi, sunt colegi de-ai dlui Striblea care habar n-au definitia actului juridic sau a obligatiei.

   • Ai dreptate… Ma gandesc chiar si ca toti absolventii de medicina ar putea sa opereze pe creier. Ar putea incepe cu al tau, ca oricum nu-ti foloseste.

    • Ar trebui ca fiecare absolbent de drept sa poata fi si magistrat. Daca stam sa ne gandim bine, in Roma antica magistratii erau niste invatati la care se ducea plebea sa-si rezolve diferendele. Cu fraza din final insa ai dreptate: sunt mult prea multi avocati din Baroul legal care sunt certati atat cu dreptul, cat si cu limba romana. Dar asta nu e un argument pentru a accepta ca trebuie sa mai facem si alti „savanti” din astia avocati.

  • Viorel te sustinem si te iubim ,fii tare , daca nu ai gresit cu nimic de ce te hartuiesc ?,este de competenta DIICOT sa cerceteze infractiuni ca ” exercitarea profesiei fara drept ” in care sunt sute de hotarari judecatoresti ?Unde e grupul infractional ?

 • Eu cred ca Striblea are colegi de facultate , prieteni la DIICOT , fiindca e penalist si s-au gandit intre ei ,hai sa facem o manevra sa le stricam sandramaua la Baroul Constitutional ca sa nu se inmulteasca ca pe data de ** era examen de primire in profesie ,deci lucrurile se leaga intr-un fel .Sau poate chiar Stupariu face jongleriile prin spate ,fiindca EA este vocea cea mai apriga a Baroului impotriva „CONCURENTEI”,ca de altfel si ea era cercetata de DNA pentru falsuri intr-un dosar ?!

  • Intre av. Galit -Decana Baroului Constitutional ,exista un conflict deschis cu av. Stupariu ,litigiul fiind pe rol,la Tribunal Iasi in legatura tot cu profesia , deci se explica atitudinea lui Striblea de discreditare a avocatilor din aceasta structura,adica le-ar fi rusine sa piarda procesul in fata incepatoarei Galit ,era normal sa-si apere colega de breasla si sa iasa la atac.

   • Sulymane, dupa „expertiza” in utilizarea limbii romane, s-ar spune ca ai trecut si tu examenul ala dificil de intrare in „Baroul” Constitutional

 • art. * din legea avocatului, valabila pentru toti avocatii, traditionali sau constitutionali, spune la alin. 2: „Profesia de avocat se exercită numai de avocaţii înscrişi în tabloul baroului din care fac parte, barou component al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, denumită în continuare U.N.B.R.”. Alin. 3 spune ca: „Constituirea şi funcţionarea de barouri în afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire şi de înregistrare ale acestora sunt nule de drept. Nulitatea poate fi constatată şi din oficiu.”.Iar art. **3 clarifica definitiv problema:”La data intrării în vigoare a prezentei legi persoanele fizice sau juridice care au fost autorizate în baza altor acte normative ori au fost încuviinţate prin hotărâri judecătoreşti să desfăşoare activităţi de consultanţă, reprezentare sau asistenţă juridică, în orice domenii, îşi încetează de drept activitatea. Continuarea unor asemenea activităţi constituie infracţiune şi se pedepseşte potrivit legii penale.”.
  Asa ca respectati legea, colegi constitutionali, ca nici notarii nu au mai multe uniuni, nici executorii judecatoresti. Aaaa, poate va e lene sa invatati pentru examen? Va este mai usor asa? Nimeni nu contesta pregatirea voastra profesionala, sau licentele obtinute, dar trebuie sa functionati in baza legii, NU IN AFARA EI.

  • lasa draga avocat traditional ca multi din voi nu ati dat examen de admitere in barou….ati intrat pe ochi frumosi si relatii de rudenie, sunt sigur ca daca se da un examen la care sa participe multi dintre voi se ingroasa randurile la respinsi.deci nu vorbim de lene de invatat pt examen cu atat mai mult cu cat chiar tu recunosti profesionalismul avocatilor constitutionali.

   • Nu am scris si „traditional” pentru ca avocatii sunt de un singur fel. Cei din structurile paralele nu sunt avocati, deci nu pot fi facute confuzii. Cineva-ule, agreez pe deplin ceea ce spui referitor la examen. Eu m-as supune unui asemenea examen, chiar si numai pentru a face curatenie si in Baroul adevarat.

  • In plus, art.6* alin.* dispune ca „Baroul de avocaţi se constituie şi funcţionează numai în cadrul U.N.B.R., potrivit prezentei legi şi statutului profesiei”, iar la alin. urmator „U.N.B.R. este succesoarea de drept a Uniunii Avocaţilor din România” .Poate structura Bota sa pretinda ca este succesoarea U.A.R., cind U.A.R. a devenit prin reorganizare UNBR la data intrarii in vigoare a legii cind aceasta entitate (asa zisa UNBR Bota) nu exista?

  • mai pui mic :
   *. cei care au acte de infiintare sunt cei care functioeza legal, adica cei constitutionali.
   2. cei care incalca ce e prevazut in articolele mentionate sunt cei traditionali pt k nici macar nu au acte de infiintare.
   3. mai analizeaza o data ceea ce ai afirmat dar fara subiectivism, te vad fata isteata

  • Mai omule ,acesti avocati paraleli NU SE NUMESC „Constitutionali ” asta e porecla .Ei sunt UNBR-BAROUL Iasi si functioneaza sub Lg. cinci zeci si unu pe noua zeci si cinci , exact ca tine . Tocmai de asta e scandalul asta ,fiindca s-au creat doua structuri IDENTICE. Ai priceput ?
   Voi traditionalii NU AVETI ACTE , iar ei AU TOATE ACTELE, deci functioneaza sub aceleasi art. pe care le-ai enumerat . Daca nu cunosti , STAI DEOPARTE. Insa MAGISTRATII STIU POVESTEA LOR , de asta ii RECUNOSC. Ai priceput ?

 • O cunosc pe decana lor Claudia Galit, e o fata de statura mica si firava jurista de la primaria Letcani , ,oare a inebunit de se lupta cu mafia din justitie.Claudia ,constientizeaza ca s-a luat la tranta cu ursul din padure.

   • REA DE GURA ESTE SI ANALFABETA DE MANOLACHE SI MA-SA dANTUS. nU NUMAI RELE DE GURA DAR SI INCOMPETENTE, PIERD TOATE PROCESELE DAR, BANII NI I-AU. AFARA!!!!FOARTE BINE SA SCOATA INCOPMETENTA.

  • CUCU-le,spunei lui Striblea ca nu poate fi creditat ca om inteligent cata vreme se comporta ca un prost. El da lectii la judecatori ?! La studenti mai inteleg desi se vede ca sunt de proasta calitate lectiile sale.Are comportament de avocat de balta…nu de ceea ce pretinde si in nici un caz de DECAN !!!!!!!!!!!!!

 • Din surse sigure pot sa va spun ca, daca pana acum actiona ca reprezentant al Baroului, de astazi Striblea va pune si ceva suflet de la el in aceasta chestiune. Pe surse am aflat l-au deranjat comentariile voastre! Cica ar fi „prea” agramate!

 • …Sunt mai mult codate decat agramate…nivelul de perceptie sufera…,din acest motiv bate campii si el si multi altii.
  Inteligenta nu s-a oprit numai la usa voastra !

  • Draga”paralelule”, poate nu ar fi rau sa le codati folosind gramatica limbii romane. Nu ti-ar strica nici tie o mai mare atentie la punctuatie.

 • na poftim ce rautate s-a instaat si aici cu didicoatle cu invidie iata ce confruntari ca nu mai credem nimic sa fie ceea ce se mediatizeaza ca a facut a dres…dar chiar toti au innebunit?ce-i cu ******** asta?! circus…pana acum nu s-a stiut cine profeseaza cu licenta si cine nu? mai sa fie!

 • Dragi colegi din baroul legal dar Nimerincu acum ce face? Nu ne mai apara? Sau se bate cu Bota pentru ciolan. Pana nu demult ere si decan si presedinte iar a acum o lasa singura pe Claudia sa se bata cu sacalii.Iesi Nemer cum iti spun colegii si apara-ne ca tu ne-ai luat dosarele si ne-ai incasat banii pe cotizatii.

 • Trebuie sa fie odata pentru totdeauna transata aceasta chestiune jenanta, iar singura modalitate, asa cum ii sta bine unui decan, incumba cu strictete implicarea organelor legii.
  Cred ca inainte de a face fele de fel de comentarii, mai mult sau mai putin pertinente, trebuie sa vedem reactia justitiei ! Acea hotarare de care fac vorbire juristii din Baroul Bota, chiar definitiva fiind , ridica foarte multe semne de intrebare prin modul la care a fost obtinuta si completata ulterior cu ” infiintarea barouri ” ! Care a fost impedimentul de a da examen si a fi colegi cu noi sau care a fost interesul de a face o structura paralela ?

  • Da,dar trebuia atacata la timp hotararea , acum nu se mai poate , e tardiv iar legea nu-i retroactiva , nici Procurorul General nu a putut-o desfiinta , de asta exista ei .

 • Nici un avocat ,cred,nu este cercetat abuziv,toti sunt niste hoti,daca nu le dai bani te poarta prin proces cit voe ei.Eu am avut un proces de mostenire si daca nu-i dai bani ,zero,numai mita,asta e deviza lor.SI LA ALEGERILE DE IERI LA FEL,ROMANUL E HOT ,TOT HOTII A ALES,BRAVO,O SA VA IASA PE OCHI CACARAU SI PONTA,HOTUL DE DIPLOME.SA CRAPATI DE FOAME DACA ATI FOST IMBECILI

 • Servicii internet wireless prin tehnologie 4G furnizate de RADIOCOM!!! Disponibilitate si la periferiile orasului !!! Relatii la telefon *232/2**7*2 sau **6922255* !!!

 • Si printre traditionali sint o gramada de timpiti care au intrat dind spaga nespalatului de Mogos care, din pacate, a fost foarte mult timp decan. Daca nu va plac incompetentii, trebuia sa sesizati autoritatile cind bosorogul ala ***** pleca acasa cu sacosa cu bani.

 • stiti ca anul acesta la examenul TRADITIONAL o anumita persoana a fost pe lista respins la eliminatoriu si ca acum PROFESEAZA ca avocat STAGIAR sise stie foarte clar ca spaga este de ***0* de euro dar domnul HORODNICEANU nu are urechi de auzit si ochi de vazut si sa faca niste anchete penale poate se lasa si cu ceva arestari la domnii avocati TRADITIONALI care au organizat concursul de anul acesta

  • se stie foarte clar ca oricat ai invata daca nu esti fiu sau fiica de avocat procuror judecator sansele de a intra in baroul TRADITIONAL sunt foarte mici dar daca dispui de zece mii de euro poti fi si prost si tot intri in BAROUL TRADITIONAL

 • mai este si avocatul vladimir zaboltnai un rus parvenit dupa nume care a luat cu japca multe cese iesenilor aparand camatarii si bancile cei mai periculosi camatari sa se faca un control la acest sovietic sa se vada daca a platit taxele la stat

  • @mafioti, de fapt este roman get-beget ca am fost coleg de scoala cu el. In al doile rind, uitat-te in dictionar si vezi ce inseamna executor ca vorbesti rahatutri.

 • Un inceput bun! Urmeaza sa se dea iama si in avocatii „traditionali”. Prea multe mizerii, prea multe scandaluri, prea multi bani in mediul avocatilor! Prea „nesimtite” veniturile multora, intr-o tara asa saraca!

 • Sfat: la intrarea de la arest sa aveti pregatita hotararea de infiintare si certificatul de la OSIM, poate va ajuta cu ceva la alegerea camerei (celulei). Cu roba oricum nu puteti intra.

 • GATA ! Ne-am saturat . Asteptam un verdict CLAR.Nepasarea Justitiei naste monstri si arunca in haou intreaga activitate autodecredibilizandu-se.Asteptam reactia magistratilor cu privire la acest caz national.Acesti oameni sunt victimile unui sistem putred ,sunt nevinovati,insa hartuiti de propria justitie.

  • Acesti indivizi care profeseaza nu au nici o vina , tot Justitia le-a emis Hotarari de recunoastere,si tot Justitia ii ancheteaza, sa intelegem ca s-a ajuns la un atac intern , magistratii se ataca intre ei , isi ataca propriile Decizii ? CE SE INTAMPLA , NU INTELEGEM ?????????????

 • Marius Striblea e de vina ,fiindca da ordine Institutiilor publice, umbla cu INFLUENTE si se crede a tot puternic. Acest individ nu e mai presus de Hotarari judecatoresti ,el sa vorbeasca de pe pozitia lui de avocatfara sa jigneasca oamenii facandu-i ” impostori ” .
  Domni, Judecatori , la ce sunt legile , cum isi permite sa denigrezen?????? Mai exista ONOAREA in legislatie .

  • In acest moment haosul la produs DIICOT. Pai ce procurorul nu stia de existenta celor doua structuri ??? De ce a trecut la presiuni asupra exercitarii profesiei ? Asculta de Striblea ?

 • Lasati-va cat mai puteti! In dreptul penal se numeste desistare si exonereaza de raspundere. Inchideti birourile, incetati orice activitate si vedeti-va de treaba! Altfel e „groasa”! Dumnezeu cu mila!

  • NU NE LASAM PANA NU VII CU O HOTARARE care sa constate desfiintarea UNBR-Baroul Iasi -PARALEL.
   VREM DREPTATE, asteptam raspunsul justitiei.

 • Avocatii UNBR -BAROUL -paralel ,sa fie tari si sa mearga pana la capat , nu ei sunt de vina , ci sistemul . Daca nu erau legali , CSM, Ministrul Justitiei avea obligatia sa trimita circulara catre toate instantele si sa clarifice situatia ca acestia nu sunt legali , insa ei au adresa de la CSM , ca sunt recunoscuti si citez: IN ROMANIA FUNCTIONEAZA DOUA STRUCTURI IDENTICE ” atunci de cei cercetati , agasati , .Vrem un raspuns din partea Justitiei clar , fara presupuneri .Si ei vor inceta sa profeseze.

 • La nivel de tara suntem cinci mii . In Iasi suntem o suta douazeci.
  O sa-i arestati pe toti ?
  O sa arestati doi – trei …… , dar vin altii din urma ……….
  Si tot nu o sa scapati , indiferent ca e Galit , ca e Nimerincu , vor veni altii si altii …..

 • Stimati magistrati nu dati curs influentelor lui Striblea , daca vi s-ar intampla ceva cum a patit-o Moisescu, NU VA PRIMESTE IN BAROUL LUI. asa a patit Moisescu . Va trebui sa vina tot la Bota , cum au vent multi magistrati din tara .Asa ca nu-l periati ca e *******.

  • Da, trebuie sa existe alternativa si concurenta ca in toate institutiile si in toate tarile UE. Chiar si Republica Moldova are cinci Barouri . Ce este cu voi sunteti ” presul ” lui Striblea ?

 • teapa a tras Bota celor carora le-a luat bani de inscriesre si cotizatie lunar…si i-a dus cu vorba…
  Finantele Publice cum au acceptat acele cabinete individuale de avocatura? cum le-a eliberat CIU? Pe ce baza.Lui Bota i s-au dat bani lunar prin cotizatie, se plateste o chirie pe spatii, finantelor li s-a platit impozite…Camera de comert a aprobat cabinetele de avocatura.sa nu se mai ia spaga la intrarea in baroul de stat si atunci toti absolventii de drept vor avea o sansa…la notari spaga, la executori spaga, barou spaga pentru admitere

 • Vom lupta pana in panzele albe, vom striga catre toate forurile superioare Consiliul Europei .Nu ne temem chiar daca ne arestati, suntem mii nu sute de indivizi care profesam . Rusine Justitiei ca permite haosul.Ba mai mult , parca cineva il si intretine.

 • Bai frere ce tot o s.u.g.i tu cu stouri de astea avocatesti mai scutesne si tu si protejatul ala Strinblea ca oricum santeti gaste amandoi

 • justitia sa scoata acele hot.pronuntate in care av.Constitutionali au aparat si sa le declare NUULLEEE.Si sa rejudece cauzele …..CORECT…DACA AVETI SANGE PE INSTALATIE faceti-o!!!!!!!!!

 • mihalachi viorel este o catasstrofa de om ,a fost preot ,profesor, lingau la luminita iordachi si urmeaza puscarias cu trei facultati.la puscarie viorele

  • da tu ce fel de om esti ba”? daca asta e catastrofa? si mai ales al cui lingau? ca le ai cu linsu’ si tu…. ohoho….

 • IA GURA TOATA LUMEA SI TRECETI LA LOCURILE VOASTRE FIECARE!
  *.CEI CARE STRIGA CA AVOCATII SUNT NUMAI DUPA BANI SI NU FAC NIMIC IN DOSARE, IA REPREZENTATI-VA VOI SINGURI IN JUSTITIE SAU URMATI CURSURILE UNEI FACULTATI DE DREPT SI FITI DESTEPTI, ASA CUM VA CREDETI PRIN COMENTARIILE VOASTRE LIPSITE DE CREIER,DATI EXAMENE LA INM, LA BAROU, LA EXECUTORI, LA CONSILIERI JURIDICI ETC. SI NU MAI APELATI CA NISTE FRAIERI CE SUNTETI LA SERVICIILE AVOCATILOR. DAR NU PREA VA DUCE CREIERUL DE GAINA, ASA-I?
  2.CEI CARE SUSTIN SRL-UL BOTA, PREGATITI-VA, PT CA ACESTA ESTE DOAR INCEPUTUL. SI APROPO…LA BUCURESTI JUDECATORII NICI NU SE UITA LA IMPOSTORII DE LA SRL, DOAR PE AICI PRIN ZONA NOASTRA I-AU MAI BAGAT IN SEAMA UNII JUDECATORI, NU DE ALTA, DAR SI AIA SUNT PREA CRETINI CA SA-I DUCA MINTEA MAI DEPARTE.
  3. CONFERINTA DE PRESA A DECANULUI STRIBLEA A FOST SINGURA CORECTA,ARGUMENTATA, BAZATA PE UN TEMEI LEGAL. DACA IMPOSTORILOR NU LE-A CONVENIT ACEASTA REACTIE FIREASCA A DECANULUI BAROULUI IASI, ASTA E DOAR PROBLEMA LOR.
  *. VA E CAM FRICA DE STRIBLEA SI DE STUPARIU,NU-I ASA? PAI DACA EI SUNT DOI DINTRE CEI MAI BUNI AVOCATI DIN BAROUL IASI SI DIN TARA, DOAR NU ERA SA COMENTATI DE VREUN AVOCATEL CU VECHIME DE 5 ANI :). AIA MAI PUTERNICI SUNT ATACATI PRIMII, CHIAR DACA SUNT CU TOTUL PE LANGA PROBLEMA. DAR IN ZADAR INCERCATI VOI SA ARUNCATI CU NOROI PE UNUL SAU PE ALTUL. SINGURII CARE AU DECLANSAT TOATA ACTIUNEA ACEASTA SUNT IMPOSTORII DE LA SRL. SI A VENIT SI VREMEA LOR…

  • futusi sheapa ma.ti de avocat care jumulesti lumea nevoiasa si disperata , du.te la PUSCARIE futusi sheapa ma.ti

  • Da , asa e!Avocatii sunt painea lui Dumnezeu.Traficanti de influenta si purtatori de spaga la judecatori!!!Si mai au si tupeu!Fu-tu-va in gura de absolventi de veceuri univeristare ca unu amariei cristian si altul irimia gheorghe.

 • Acesti oameni nu sunt avocati. Punct. Ca fii avocat trebuie sa dai un examen, trebuie sa faci stagiatura 2 ani si apoi sa sustii un examen de definitivat deloc facil. Simplul fapt ca termini o facultate (spre ex., alta decat Dreptul, sa zicem Medicina) nu inseamna ca esti si medic. Trebuie sa sustii rezidentiat, sa obtii licenta de libera practica, etc. Ce ar fi ca daca un abolvent de Drept care nu ia un examen de admitere in vreo profesie juridica (magistratuta, avocatura, notariat, etc.)devine judecator la o asa zisa instanta „paralela”, „concurenta” cu cele infiintate prin lege?
  Este neadmisibil ce se intampla cu impostorii acestia si probabil ca vor sfarsi cu totii (pana la urma) cu o condamnare penala pentru exercitarea unei profesii fara drept, asa cum este acum „liderul acestor escroci, Bota pompiliu.

  • Instanta paralela..adica la cea arbitrala! Se poate draga sa fii jude la o asemenea instanta, ca asa zice legiuitorul in Cpc -art. 3** si urm. Si doar cu vechime, fara nici-un examen!
   Cei pe care ii blamati atat, (av. „constitutionali”cum ii denumiti)au dat si ei examen de intrare in profesie. Si atat timp cat apar pe tabloul uniunii lor, inseamna ca au intrat,nu?
   Apropos, se spune inadmisibil nu neadmisibil.. Da’pb, cand ai dat cel examen de admitere in avocatura la traditionali, n-a contat limba romana.

   • Draga Domnule Xulescu, uite ce spune DEX: NEADMISÍBIL, -Ă, neadmisibili, -e, adj. Care nu poate fi admis, primit, acceptat; inadmisibil. [Pr.: ne-a-] – Ne- + admisibil.

    Sursa: DEX ‘9* (*99*)
    Este corect si „neadmisibil”, la fel cum este si „inadmisibil”. Limba romana comporta multe nuante pe care nu toti le cunosc si nimeni nu pretinde aceasta de la D-voastra.
    In ceea ce priveste examenul de Barou, acesta nu s-a sustinut niciodata la lb. romana, ci la materii de drept, dar ceva stiti totusi D-voastra: La Fac. de Drept (de stat, bineinteles) am dat examen la lb. romana pe care l-am luat cu 9,65).
    In ceea ce priveste arbitrajul, aflati ca nu exista o instanta „paralela” cu cea judecatoreasca si aceasta forma alternativa de solutionare conventionala a litigiilor se numeste tribunal arbitral. Si oamenii acestia nu se numesc „jude”, ci arbitri.

  • ce informatii ai tu, despre faptul ca acesti oameni nu au urmat procedura, adica, nu au dat examen de intrare in profesie, nu au facut stagiu? ai informatii concrete in acest sens? Informeaza-te si ei vedea ca te inseli. nu mai vorbiti fara a cunoaste realitatea!

 • Caut parteneri pentru infiintarea unui ONG care sa aiba ca obiect infiintarea de Institute Nationale de Magistratura, Consilii Superioare ale Magistraturii, Curti Constitutionale etc. (toate paralele, evident). Pariez ca nici Guvernul Romaniei nu s-a inregistrat la OSIM. Daca ma gandesc bine, cred ca Nici denumirea „Romania” nu a fost inregistrata. Clar, e loc si de o Romanie paralela. Ce sistemn politic ii facem? Dictatura, democratie sau inventam altul, paralel?

 • Chiar nu ma intimideaza Traditionalii, nu ma impresioneaza. Vax, ne pupati pe talpi.Va luam toti clientii , muriti de cida popandailor

Adauga un comentariu