Eveniment-Social

Razboi cu toate cutitele pe masa la Iasi, de Ziua Unirii

Publicat: 23 ian. 2015
1

@ Razboi politic in Iasi de Ziua Unirii Principatelor @ Sefii judetului au ajuns sa se certe ca la usa cortului pe discursurile rostite pe scena din Piata Unirii @ Acestia se acuza reciproc si de faptul ca au fost pregatite in detaliu si huiduieli impotriva oficialitatilor prezente

Scandal monstru in preziua sarbatoririi de la Iasi a Unirii Principatelor Romane. Liberalii ieseni au fost acuzati de faptul ca au pregatit minutios o serie de huiduieli adresate premierului Victor Ponta, totul fiind regizat cu acordul presedintelui CJ, Cristian Adomnitei. Recent, Adomnitei a sustinut ca Primaria, organizatorul evenimentului, ii pune pumnul in gura si nu il va lasa sa ia cuvantul pe scena. Prefectul Dan Carlan, persoana promovata de PSD in aceasta functie, a aratat ca are semnale ca PNL Iasi pregateste, de mai bine de o saptamana, o reactie negativa la adresa lui Victor Ponta, care include persoane aduse din mai multe localitati ale judetului, pregatite sa-l huiduie pe premier. Carlan a mentionat ca nu s-a pus niciodata problema ca Adomnitei sa nu ia cuvantul pe scena si ca totul nu este decat o manipulare a liberalilor. In plus, Adomnitei ar fi fost sprijinit de deputatul Costel Alexe si de fostul viceprimar Marius Danga.

„Nu se poate ca iesean, ca lider politic, sa ignori acest interes al Iasului. Este o diversiune de doi lei, prin care incercam sa ne victimizam aiurea. Este planificat ca domnul Adomnitei sa ia cuvantul pe scena. Este inadmisibil sa iesi si sa pretinzi ca ti se inchide gura. Am discutat inclusiv cu primari din PNL, carora le este rusine de ce se intampla. Nu este corect sa iasa cu astfel de afirmatii. Vor fi responsabili daca aceasta sarbatoare va fi pierduta. Avem semnale ca la PNL se pregateste o astfel de mobilizare”, a spus prefectul Dan Carlan. Practic, intre PSD si PNL s-a iscat un razboi psihologic, odata cu prezenta in Iasi a presedintelui Iohannis, sprijinit de catre PNL, si a premierului Ponta, liderul actual al PSD.
Comentarii
  • Clanului mafiot al psd iasi ii este frica ca o sa fie huiduit Buratino.Si care e problema? Si asa in curand nu va mai fi pe scena politica va fi o amintire.Ponta o sa aiba ce merita adica dispret total din partea iesenilor. Nu mai aruncati gaina moarta in curtea lui Adomnitei lumea simpla o sa-l huiduie caci merita cu varf si indesat.

  • GASCA DE MINCIUNOSI SI HOTI PSD LA IASI,NICHITA SCOATE IN STRAGA POLITIA SECURISTA SA APERE HOTII DE FURIA IESENILOR. ROMANIA TARA CARE DE MILITIEI CARE ASUPRES POPORUL,LIBERTATEA DE A HUIDUI PA MAFIOTOI NE ESTE INTERZISA.PONTA,,HITLER IN PICIOARE

Adauga un comentariu