Local

RATP, fugarita de pe traseele judetene

Publicat: 23 mai 2012
1

Solicitarea Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iasi de primire a unor licente de traseu speciale pentru ruta IasiHolboca a fost respinsa de plenul Consiliului Judetean. RATP a solicitat licenta de traseu pentru a putea transporta muncitorii firmei Dalkia de la Iasi la Holboca. Alesii s-au contrat insa vreme de cateva minute pe aceasta tema, unii sustinand ca problemele RATP o sa se rasfanga si asupra Consiliului Judetean, in cazul in care astfel de licente vor fi acordate la foc automat.

„La RATP se intampla foarte multe nereguli, iar Consiliul Judetean elibereaza licentele mult prea usor. Pe urma putem noi fi trasi la raspundere. Serviciul de Transport Judetean ar trebui sa verifice daca operatorii respecta licentele de traseu”, a spus Vasile Toma, consilier judetean PDL.
In schimb, alti consilieri au sustinut ca foarte multi operatori de transport aleg sa obtina licente pentru curse speciale in loc sa-si ia licentele pentru curse normale. „Sunt unii operatori care daca vor sa puna mana pe un traseu isi scot licente speciale. Trebuie sa inventariem cate astfel de licente pentru transport special s-au dat in ultimul timp si sa facem o triere. Eu propun sa asteptam constituirea viitorului Consiliu Judetean pentru a rediscuta proiectul”, a precizat Victor Chirila, vicepresedintele CJ Iasi.
Comentarii
  • Dl. Vasile Toma reprezinta interesele firmelor de la autogara Codreanu … unde inca mai „detine” functie importanta. Cu siguranta „nu” reprezinta interesele unei firme private.

  • Ce-ar merita scarbele ca asta, care s-au ajuns si sunt pline de interese personale si de dispret fata de popor…

  • MAI CEL SAU CEA CARE TE CHEAMA DADA POATE NU CALATORESTI CU HIRBURILE PORECLITE AUTOBUZE ALE RATP CARE AU CA MENIRE SA FACA TRANSPORT URBAN DE CALATORI ADICA SA NE TRANSPORTE PE NOI PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE ,CURSELE SPECIALE PENTRU CET CARE ESTE FIRMA PRIVATA CU CAPITAL FRANCEZ SA FACA CONTRACTE CU ALTE FIRME DE TRANSPORT SAU SA CUMPERE AUTOBUZE PROPRII CUM ARE SI ,,ANTIBIOTICE,,IASI

Adauga un comentariu