National

RASTURNARE DE SITUATIE in cazul LIEI OLGUTEI VASILESCU. TOTUL se schimba

Publicat: 27 sept. 2016
1

Lia Olguta Vasilescu a depus plangere al politie impotriva lui Eugen Becheru, denuntatorul ei privind lucrarile de reabilitare a blocurilor din oras.

Primarul Craiovei il acuza pe barbat de hartuire si sustine ca a primit doua mesaje la tanarul care a denuntat-o la DNA.

„Este o sesizare catre organele de politie la cererea doamnei primar, avand in vedere ca dansa a primit niste mesaje pe telefon in care domnul Becheru ii propunea sa se intalneasca la un post de televiziune, sa discute chestiuni care i-ar viza pe dansa, pe dansul si pe avocatul dansei, fara a explicita. In contextul dosarului penal existent pe rolul Tribunalului Bucuresti, s-a pus problema ca organele de cercetare penala sau Parchetul sa nu interpreteze ca doamna Primar ar face presiuni sau ar lua legatura cu martori sau alte persoane avand alte calitati in acel dosar penal. Acesta este scopul pentru care s-a adus la cunostinta organelor de cercetare penala. Ea a fost contactata in doua randuri prin mesaj telefonic de catre aceasta persoana”, a spus avocatul lui Lia Olguta Vasilescu, Arabela Ionescu.

Primarul Craiovei a primit primul mesaj de la Eugen Becheru in ziua in care Tribunalul Bucuresti a anuntat mai multe probe din dosar.
Adauga un comentariu