Magazin

Rasturnare de situatie in cazul divortului dintre Alina Vidican si Cristi Borcea. Totul se transforma intr-o telenovela

Publicat: 27 oct. 2016
1

Cristi Borcea si Alina Vidican au decis din motive necunoscute sa isi amane mult asteptatul divort. Intalnirea de maine de la Tribunal a fost amanata.

Surse citate de spynews.ro spun ca actiunea care urma sa fie judecata la Tribunalul Buftea a fost anulata dupa ce Alina Vidican a anuntat ca nu se va prezenta la proces, acest lucru fiind considerat obligatoriu de magistratii care au citat partile.

Se pare ca motivul neprezentarii consta in faptul ca cei doi soti nu s-au inteles la impartirea averii dinamovistului.

Surse din anturajul celor doi spun ca Alina i-ar fi cerut dinamovistului, dupa ce judecatoria le-a respins cererea pentru diminuarea valorii timbrului judiciar, o suma colosala de bani, cu sase cifre, pentru a ii asigura acestuia un divort linistit, fara scandal si tam-tam.

Cristi Borcea este casatorit acum cu Alina Vidican si are doi copii, el se afla la al doilea mariaj, a mai fost insurat cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii. Fostul sef de la Dinamo este indragostit de Valentina Pelinel, care i-a daruit un baietel, pe nume Milan Cristian, si pentru care vrea sa divorteze de actuala sotie, Alina.
Comentarii
Adauga un comentariu