National

Rasturnare de situatie in cazul directoarei acuzata ca a batut fara mila mai multi copii de gradinita

Publicat: 04 apr. 2016
1

Detalii socante in cazul directoarei de la gradinita Flipper din Capitala, care a batut doi copii. Desi mai multi parinti au depus plangere impotriva acesteia, Ioana Neagu ar putea scapa nepedepsita, avand in vedere ca tot mai multi isi retrag plangerile de la politie.

Imagini socante au fost filmate intr-o gradinita particulara din Capitala. Directoarea a fost inregistrata cand batea mai multi copii. Procurorii au deschis o ancheta. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din gradinita privata se vede clar cum directoarea ia de par un copil si il loveste cu palmele peste fata, apoi il taraste intr-o loc mai ferit unde il bruscheaza in continuare. In alta secventa, directoarea intra brusc in dormitorul in care copiii sunt pusi sa doarma si ia doi copii de mana si ii bruscheaza.

Totul a iesit la iveala dupa ce copiii au ajuns acasa plini de vanatai si le-au povestit parintilor ca au fost loviti de directoare. Revoltati, parintii au depus plangere la politie, insa femeia neaga totul. Mai mult, ea sustine ca totul a fost pus la cale de o fosta prietena, care ar fi vrut sa se razbune.

Acum se pare ca lucrurile iau o alta intorsatura. La nici doua saptamani de la scandal, o parte dintre parinti au mers si au retras plangerea, sustinand ca nu vor sa se implice in scandal. Mai sunt, insa, cativa care vor ca Ioana Neagu sa plateasca scump pentru ceea ce a facut.

„Sunt convinsa ca acei parinti au primit sume de bani pentru a retrage plangerile. Altfel, nu exista nicio justificare pentru gestul parintilor. Imaginile sunt ingrozitoare si nimic nu valoareaza mai mult decat sanatatea psihica a copiilor nostri. Suntem destui care nu vom ceda, oricate presiuni s-ar face, oricati bani ni s-ar oferi. Femeia asta este de 14 ani directoare. Credeti ca numai pe acesti doi copii i-a batut? Sunt sigura ca sunt alti zeci de parinti, dar parintii nu vor sa se bage. Miza e prea mare. Noi nu vom ceda”, a marturisit o mamica disperata, care a preferat sa ramana sub protectia anonimatului, din motive lesne de inteles.

Directoarea Gradinitei Flipper din cartierul Cotroceni din Capitala, Ioana Neagu, acuzata ca a batut trei copii, va fi cercetata sub control judiciar, dupa decizia de joi a magistratilor de la Judecatoria Sectorului 5. Decizia nu este definitiva.
Adauga un comentariu