Curiozitati

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Mama Luizei, gest extrem: Se duce s-o caute

Publicat: 08 oct. 2019
9

Rasturnare de situatie si anunt de ultima ora in cazul Caracal. Mama Luizei Melencu este gata sa faca un gest extrem. Satula sa mai astepte un raspuns clar din partea autoritatilor, femeia s-a decis sa faca totul pe cont propriu. Sustine ca a fost supusa mai multor umilinte asa ca e hotarata sa afle adevarul de una singura.

Cazul Caracal explodeaza pur si simplu. Nemultumita de ancheta celor de la DIICOT, mama Luizei Melencu s-a decis sa faca un pas incredibil. Mama uneia dintre fetele disparute in Caracal sustine ca va pleca in strainatate sa isi caute fiica disparuta.

Monica Melencu s-a dezlantuit pur si simplu in direct la Romania TV. A asteptat un raspuns concret timp de sase luni de la autoritati. A primit numai promisiuni sau raspunsuri vagi asa ca recurge la un gest extrem. Este hotarata sa mearga in Italia pentru a-si cauta fata. Femeia sustine ca a luat legatura cu mai multe televiziuni.

”Am incercat sa iau legatura cu diverse televiziuni din strainatate. Trebuie sa facem ceva si pe cont propriu. Nu am primit niciun raspuns in sase luni de zile de la autoritati. Umilinte peste umilinte. Eu am luat legatura si as vrea sa merg personal in Italia. Nu stiu ce mi se va zice maine, dar am vorbit cu cineva si maine astept sa primesc un raspuns sa merg la o televiziune in Italia. Ce pot sa fac? Imi asum. Sunt sase luni de zile de cand a disparut fata mea”, a precizat mama Luizei Melencu, Monica Melencu, in direct la Romania TV.

Monstrul Gheorghe Dinca a recunoscut faptul ca le-a rapit, sechestrat, violat si ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu. Totusi, in urma anchetei celor de la DIICOT nu exista probe clare ca cele doua fete si-au pierdut viata in casa groazei.
Adauga un comentariu