Actualitate

Raliul Iasului isi scoate masinile in oras si invita iesenii la concurs – FOTO

Publicat: 28 aug. 2014

Iesenii sint asteptati la sfirsitul acestei saptamini, de vineri pina duminica, in Palas Mall si in fata Primariei municipiului Iasi pentru a face cunostinta cu masinile de raliu si cu cele sase hostesse ale evenimentului. De asemenea, acestia pot participa si la concursul “Raliul Iasului Cotnari – Rally car, Rally girls&Sparco Shop”. Acesta se va desfasura vineri intre ora 15-20, simbata intre 16-20 si duminica intre 17 si 20 in Palas Mall- Atrium, unde iesenii pot face poze cu masina Ford Fiesta R5. Acelasi concurs va fi si in fata Primariei, simbata si duminica intre 16.30 – 20.30, unde va fi expusa o masina de raliu.

Pentru a participa, cei interesati trebuie sa isi faca o poza alaturi de masina si de hostesse, in intervalele orare mentionate, poza care va fi incarcata pe pagina de Facebook a Raliului Iasului. Participantul se eticheteaza, iar daca are cele mai multe like-uri poate cistiga o pereche de manusi oferite de Sparco Shop sau un set de pedalier Sparco.

Asteptam iesenii sa cunoasca mai indeaproape o masina de rally, sa o poata vedea si din interior si sa faca poze alaturi de hostessele noastre si, implicit, sa participe la concurs”, a declarat Andrei Postolache, organizator Raliul Iasului Cotnari.

Premiile vor fi oferite de catre George Vintila, la prezentarea concurentilor care va avea loc joi, 4 septembrie, incepind cu ora 19.30 in fata Primariei Iasi.
Adauga un comentariu