Actualitate

Raiul hotilor de Sarbatorile Iasului! Le-au furat pana si hainele!

Publicat: 16 oct. 2015
1

@ Hotii ieseni au profitat din plin de aglomeratia din oras @ Nimic nu i-a oprit pe acestia si au furat tot ce le-a cazut in mana @ Vanzatorii de la corturi au fost si ei pradati @ Iata cum au reusit sa ii lase pe acestia pana si fara haine!

Sarbatorile Iasului au ajuns sa fie un adevarat calvar pentru unii dintre ieseni. In timp ce altii traiesc deziluzii, unii se imbogatesc din furturi, fiind capabili sa faca orice pentru a obtine bani. Hotii din Iasi au gasit metode inedite prin care sa sustraga bunurile oamenilor, fie ca este vorba despre haine, bani sau telefoane. Chiar daca centrul orasului a fost impanzit, teoretic, de politisti, acestia nu au facut nimic pentru a opri infractiunile care au fost la ordinea zilei in aceasta perioada a anului. Astfel, spectacolele si focurile de artificii au fost umbrite de gainarii care au fost prezenti peste tot in centrul Iasului.

Anul acesta nu s-au rezumat doar la buzunare!

Hotii din Iasi au trecut la un alt nivel anul acesta. Sarbatorile Iasului le-au adus acestora noi idei prin care sa se imbogateasca si nu au tinut cont de politistii care patrulau in permanenta prin centrul orasului. Prada le-au cazut si vanzatorii de la corturile special amenajate saptamana aceasta, amplasate in apropierea Prefecturii. Astfel, infractorii au profitat din plin de neatentia oamenilor, care nu mai faceau fata cumparatorilor afisati in fata tarabelor. Un tanar student in varsta de 20 de ani din Iasi, care a lucrat week-end-ul acesta ca vanzator la unul dintre corturi, a ramas fara haine, bani si portofel, joi seara, in timp ce se afla la locul de munca. Crezand ca lucrurile lui sunt in siguranta in cort, acesta a incercat sa isi faca treaba, fara sa se gandeasca ca asa ceva s-ar putea intampla. Ghinionul lui a fost ca hotii au gasit o modalitate inedita prin care sa patrunda in cort. Acestia au observat locul in care Bogdan Asandulesei si-a lasat lucrurile si au taiat materialul prin lateral, loc prin care au reusit sa sustraga bunurile.

„Nu credeam ca asa ceva este posibil, mai ales cand orasul era plin de politisti. Geanta in care imi tineam lucrurile era pusa in cort, in spate. Hotii au taiat prelata prin lateral si mi-au furat geanta in care aveam portofelul cu banii si actele, dar si geaca si hainele de schimb pe care le aveam la mine. Imi este greu sa cred ca cineva va face ceva pentru a-mi recupera macar actele, pentru ca vor fi greu de gasit. Orasul era plin de oameni, multi fiind si din alte localitati. Probabil au vazut unde mi-am lasat geanta de la bun inceput si au asteptat momentul potrivit”, povesteste Bogdan Asandulesei. Victima a hotilor a fost si o tanara din Iasi, care a ramas fara portofel si telefon mobil, in timp ce se deplasa cu tramvaiul din Targu Cucu spre Filarmonica. Aceasta zona, cunoscuta de multi oameni ca fiind una plina de tigani, ce se plimba prin tramvaie doar pentru a fura, a fost mai periculoasa in aceasta perioada a anului. „Stiu cand mi-au furat portofelul si telefonul din rucsac, am simtit, dar nu am avut curaj sa spun ceva. Erau vreo 4 si mi-a fost frica”, povesteste Ana-Maria. Astfel, Sarbatorile Iasului au adus bani in buzunarile hotilor, iar politistii nu au putut sa faca nimic pentru a-i opri pe acestia din drumul lor.
Comentarii
  • Politistii, din centru erau de la politia locala,nu am vazut unul de la nationala,TOTI POLITISTII LOCALI ERAU PE STEFAN CEL MARE,SEFII LOR ERAU IN CIVIL,cine sa va apere de hoti?

  • asa va fi mereu oameni buni. Politia va veni la urma dupa un posibil conflict. Trebuie sa nu toleram astfel de indivizi si sa fim pe faza mereu. Urmatorul poti fi tu ! Trebuie sa fim mai uniti ca sincer degeaba te plangi dupa ce ai fost furat daca nu ai facut nimic sa eviti. (portofelul se pune pe interior la geaca la fel si telefonul) ! sunt masuri de siguranta minime mai ales in preajma aglomeratiilor din iasi….

  • cum sa va mai apere Politia de hoti, daca Primaria a transformat aceste sarbatori intr-un circ total, in care tiganii au numai drepturi, iar noi oamenii de rand nu mai avem nici un drept. Ar trebui sa nu mai aglomereze zona centrala cu tot felul de comercianti, cu tot felul de activitati care nu au nici o legatura cu cele sfinte. Trebuie separata aceasta sarbatoare religioasa de MASCARADA facuta de iresponsabilii din Primarie.

Adauga un comentariu