International

Raiduri aeriene in Fasia Gaza! Urmeaza INVAZIA TERESTRA!

Publicat: 14 nov. 2012
1

Israelul a efectuat miercuri peste 20 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, sase palestinieni fiind ucisi, printre ei fiind si un important lider al Hamas, potrivit Mediafax.

Ocupantul palestinian a efectuat peste 20 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, vizand sectii de politie si baze ale serviciilor de securitate. Pana acum, bilantul este de sase morti, printre care se numara comandantul Ahmad Jaabari„, a declarat Islam Chahwan, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne din Fasia Gaza.

Armata israeliana s-a declarat pregatita, „daca va fi necesar”, sa lanseze o operatiune terestra in Fasia Gaza, dupa ce l-a ucis miercuri, intr-un raid, pe Ahmad Jaabari, liderul aripii militare a miscarii palestiniene islamiste Hamas.

„Toate optiunile sunt pe masa. Daca va fi necesar, armata este pregatita sa lanseze o operatiune terestra in (Fasia) Gaza”, a scris un purtator de cuvant militar intr-un mesaj postat pe contul sau oficial de Twitter.

Potrivit unor martori, zeci de tancuri apartinand armatei israeliene erau stationate in apropierea barierei de securitate instalata intre Israel si acest teritoru palestinian.

O noua serie de violente la frontiera dintre Fasia Gaza si Israel a izbucnit la sfarsitul saptamanii trecute, in urma carora sapte palestinieni – patru civili si trei combatanti – au fost ucisi, iar alti 35 raniti. de cealalta parte au fost raniti opt israelieni, dintre care patru sunt militari.

Sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu