National

Raed Arafat, cetatean de onoare! Ce judet ii va acorda titlul

Publicat: 28 mart. 2016
1

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, va deveni „Cetatean de Onoare” al judetului Suceava.

Decizia va fi luata in sedinta de joi, 31 martie, a deliberativului judetean, la propunerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Alexandru Radulescu.

Citeste si Decizie de ULTIMA ORA. Ce a hotarat Dacian Ciolos in legatura cu raportul Corpului de control in cazul COLECTIV

Potrivit expunerii de motive, de-a lungul timpului, Raed Arafat a sprijinit dotarea si cresterea calitatii serviciilor medicale oferite in Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean «Sf. Ioan cel Nou».

Citeste si Raed Arafat ii raspunde lui Dacian Ciolos: ”Si la atentatele din Bruxelles resuscitarile s-au facut pe caldaram!”

«De la data infiintarii si pana in prezent domnul doctor Raed Arafat secretar de stat, sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta a sprijinit dotarea si cresterea calitatii serviciilor medicale de urgenta in cadrul Unitatii de Primire Urgente SMURD a Spitalului Judetean. In calitate de ministru a alocat fondurile necesare anveloparii si reabilitarii fatadelor celor sase corpuri ale spitalului nostru, cu efect asupra cresterii confortului termic fapt ce a determinat reducerea cheltuielilor de intretinere. De asemenea a alocat in proportie covarsitoare fondurile necesare pentru extinderea UPU-SMURD Suceava astfel incat unitatea de primiri urgente de la Suceava va fi una dintre cele mai moderne din tara. Preocuparea pentru cresterea calitatii serviciilor medicale sucevene si sprijinul constant acordat in acest sens reprezinta motive intemeiate de recunoastere a meritelor domnului doctor Raed Arafat si in consecinta consideram oportun sa-i acordam titlul de cetatean de onoare al judetului Suceava», se arata in expunerea de motive semnata de vicele Radulescu.

Citeste si Radu Tudor: Guvernul Ciolos a pregatit bata cea mare pentru balta suprema
Adauga un comentariu