National

Radu Tudor: Guvernul Ciolos a pregatit bata cea mare pentru balta suprema

Publicat: 23 mart. 2016
1

Radu Tudor comenteaza in termeni duri in legatura cu raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv, precizand ca „nu intamplator” raportul e semnat de Valentin Mircea, avocatul lui Traian Basescu.

Jurnalistul Antena 3 marturiseste, intr-o postare pe blogul personal, ca „la numirea lui Dacian Ciolos in functia de prim ministru a avut o parere mai degraba favorabila despre personajul in sine”, insa in cele patru luni de guvernare „au aparut inerentele probleme”, respectiv „la sanatate cu nou nascutii morti si incapacitatea de a descoperi sursa unei bacterii ucigase in doua luni. A doua, culmea, la agricultura, cu balbaiala si acuzatiile pripite aduse unei firme romanesti. Plus proteste masive ale crescatorilor de animale. A treia, Justitia, unde afilierea de idei cu Monica Macovei a ministrului Pruna relanseaza o dezbatere tensionata de nivelul Ianuarie-Februarie 1990 in legatura cu respectarea drepturilor omului in Romania”.

Radu Tudor isi exprima in continuare opinia si despre cea mai recenta „problema”: „Pentru ca trebuia sa existe un colac peste pupaza, guvernul Ciolos a pregatit bata cea mare pentru balta suprema : raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv. Un document mincinos, plin de afirmatii aberante, cu aprecieri facute in dispretul profesionalismului dovedit in situatiile de urgenta. Cu siguranta nu intamplator raportul e semnat de Valentin Mircea, avocatul lui Traian Basescu, recuperat acum de Dacian Julien Ciolos pentru o functie guvernamentala importanta.

Daca actualul premier si-a pus in gand sa-l atace pe Raed Arafat pentru a-l schimba din fruntea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, demersul sau va fi subscris subminarii grave a capacitatii nationale cu valente strategice in domeniul interventiilor la situatiile de urgenta. Raportul de raspuns la documentul mincinos al Corpului de control va dovedi asta cu varf si indesat.

Papionul lui Basescu la gatul lui Ciolos : iata compromiterea finala a liderului cabinetului tehnocrat ce vrea sacrificarea singurului produs autentic al tehnocratiei romanesti : Raed Arafat”, conchide Radu Tudor.
Comentarii
  • TE-AI VINDUT DIAVOLULUI SECURIST PENTRU PUTERE SI BANI. ANTENA 3 SUNTEM O TV. PENTRU INDOBITOCIT POPORUL. VA MARITI NR. DE PROSTI CARE VA TREBUIE PENTRU INTERESELE VOASTRE.

Adauga un comentariu