Eveniment-Social

Radu Prisacaru: Nu mai revin in Prefectura

Publicat: 29 nov. 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:255352;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Fostul prefect Radu Prisacaru, judecat pentru luate de mita si complicitate la luare de mita, a sustinut, astazi, intr-o conferinta de presa organizata in fata sediului Prefecturii Iasi, ca este nevinovat si ca toate probele prezentate de DNA sunt false. Acesta a anuntat ca a depus o plangere la Parchet impotriva familiei Forna si ca solicita, pe langa salariile restante din ultimii 5 ani, si daune morale si materiale pentru prejudiciul provocat.
„Familia mea nu mai doreste sa revin pe aceasta functie. In acest caz nu exista decat o singura solutie: achitarea. Eu sunt nevinovat. Totul nu a fost decat o inscenare si sunt bucuros ca in sfarsit se lamuresc lucrurile. Domnul Forna nu a facut decat sa minta. Cred ca dosarul s-a lungit atat pentru ca sistemul juridic din tara nu este bine pus la punct”, a spus Prisacaru.Comentarii
  • Te vei duce la puscarie unde voiai sa-i trimiti tu pe altii nevinovati.Acestia vor face plangere penala pr. abuz in serviciu.Cat mai tatal tau pe oracare se lauda ca esti bastard ,adica te-a facut v\ mata cu altul ca el era beat atunci.Esti facut in mana aruncat pa parete si carat de musca in organul genital al mamei tale.

Adauga un comentariu