Eveniment-Social

Radu Prisacaru a devenit obsedat de postul de prefect

Publicat: 19 mart. 2008
1

• De parca postul de prefect este mostenire de familie si i se cuvine fara nici un dubiu, Radu Prisacaru a sustinut ieri ca asteapta sa ajunga cat mai repede la fostul sau loc de munca • „Dupa ce a trebuit sa suport abuzurile procurorilor, acum sunt nevoit sa suport aceste amanari repetate. Vreau sa ma intorc cat mai repede acolo unde imi este locul”, a spus ieri Radu Prisacaru, dupa ce magistratii au decis o noua amanare in dosarul Mita la Prefect

De parca postul de prefect este mostenire de familie si i se cuvine fara nici un dubiu, Radu Prisacaru a sustinut ieri ca asteapta sa ajunga cat mai repede la fostul sau loc de munca. Trebuie mentionat ca Prisacaru are la fiecare termen de judecata acelasi discurs. De cand a fost arestat, adica din septembrie 2006 si pana in prezent, acesta sustine in continuare ca va reveni la conducerea Prefecturii Iasi. „Dupa ce a trebuit sa suport abuzurile procurorilor, acum sunt nevoit sa suport aceste amanari repetate. Vreau sa ma intorc cat mai repede acolo unde imi este locul”, a spus ieri Radu Prisacaru, dupa ce magistratii au decis o noua amanare in dosarul Mita la Prefect. Urmatorul termen va avea loc pe data de 2 aprilie, atunci cand ar trebui sa fie audiat si Cristian Maftei.

Potrivit rechizitoriului intocmit de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Bucuresti, sunt anchetati Radu Prisacaru, Flavius Ionita – fostul sef al Agentiei Domeniilor Statului, Cristian Maftei – cunoscut om de afaceri iesean si avocatul Toni Baltag. In actul de inculpare se arata ca Radu Prisacaru a cerut 3 hectare de teren de la familia Forna, pentru a semna o decizie a Comisiei de Fond Funciar prin care s-a decis revendicarea unei suprafete de aproximativ 16 hectare de teren. Astfel, pentru cele trei hectare de teren, Prisacaru a promis ca semneaza acea decizie care viza o suprafata mult mai mare. Astfel, ambele parti aveau de castigat – familia Forna intra in posesia unui teren intr-o zona foarte buna, iar Prisacaru se alegea cu terenul care valora aproximativ 150 mii Euro. Procurorii mai sustin ca planul de luare drept mita a terenului a fost destul de bine pus la punct prin faptul ca Prisacaru nu intra direct in posesia terenului, ci prin intermediul lui Cristian Maftei. Acesta din urma a oferit un avans de 25 mii Euro pentru ca totul sa para legal. Din cele trei hectare de teren, Flavius Ionita urma sa primeasca un hectar.
Comentarii
 • Fostul sau loc de munca,si ne referim la ultimul,este pe str.Dr.Vicol la S.C BOIER CUCU,care nu da bani dar da de lucru.La Spitalul Socola sunt unii care se cred regi si imparati ce asteapta sa faca injectia de seara dupa care,spun ei ca vor merge sa-si ocupe tronul,deci cazul nu este singular.

 • Nu mi se pare corect modul in care abordati problema cu Radu Prisecaru. Zilele trecute prezentati ca ati castigat un proces cu el. Foarte bine, felicitari. Dar nu inteleg de ce ne bombardati cu acelasi tip articol in care va antepronuntati, inaintea judecatorilor, asupra vinovatiei lui. Si nu este singurul caz in care, a se vedea si multe alte articole, in care „judecatorii” de la Ziua pun verdicte pe unul sau pe altul.
  Nu mai este valabila prezuntia de nevinovatie? Adica sunt nevinovat pana cand un judecator constata contrariul? Un JUDECATOR nu un PROCUROR!!!!!
  Si daca este gasit nevinovat nu ar fi normal ca sa revina in functia din care a plecat?

 • Tot rahatul pe care l-ai scris mai sus a mai fost regurgitat de zeci de ori. Toata povestea cu flagrantul atipic despre care a curs rauri de cerneala se dovedeste a fi doar un mare fas.Parerea mea este ca tot asa zisul flagrant a fost fabricat pentru a-l scoate din carti pe fostul prefect din motive obscure,stiut fiind cum se fac mersurile in politica in scumpa noastra patrie. Daca dosarul Radu Prisecaru era O.K., fostul prefectse afla de mult si pe termen lung la zdup. In conditiile in care nu se poate proba vinovatia lui Radu Prisecaru, acesta are tot dreptul sa revendice scaunul de prefect, iar cei care au generat aceasta situatie vor trebui trebui sa aduca la indeplinire aceasta cerere.

 • Omul asta nu are simtul realitatii, cum mai viseaza la Prefectura dupa tot ce a facut? Sau, in schimbul tacerii i s-a promis ca va fi iar prefect? Este oricum o aberatie pentru ca deja incep sa apara pe scena politica ieseana oameni mai scoliti si cu calitati manageriale, iar un om de paie precum Prisecaru ,care mai are si niscaiva bube in cap, sunt expirati; doar daca vor un esec garantat.Ce mai zice Raducu de afacerile cu seful de la ATCOM ?Au ramas in stand by si se cer actualizate?

 • stimate domule fost prefect…vedeti ca sunt firme care executa placute inscriptionate cu numele dumneavoastra si cu titlul de prefect…va aplicati una pe usa de la dormitor si gata…NU VA ESTE RUSINE,CUM PUTETI SPUNE CA SUNTETI CINSTIT CIND ATI FACUTATITEA MAGARII!!!

 • Omul are dreptate! Daca e vinovat sa plateasca! Daca nu e vinovat atunci sa primeasca postul inapoi. Asa e normal. Despre voi, cei de la Zoaia…numai de bine.

 • Mai oameni buni care ii tot luati apararea ! Voi stiti ce viloaica si-a facut prefectul nostru? Intamplator cu salariati de la FENE GRUP. De unde atatia bani? Hai Raducule ca ai un tupeu de nesimtit !

 • Bai, voi astea de la ziulica de iasi, nu aveti un pic de minima decenta jurnalistica. Omul a fost trimis in judecata, dar nu trebuie socotit vinovat pana cand un complet de judecata nu hotaraste asta.

 • este culmea nesimtirii sa -si doreasca inapoi functia de prefect oricum ceea ce a facut sigur este adevarat dar nu sunt sigur de hotarirea judecatorilor, nu am de loc incredere in deciziile lor cind este vorba de politicieni care sunt la putere sau chiar si pentru cei ce nu mai sunt. Mai lasatima cu aceasta lozinca „prezumtia de nevinovatie” ce sa zic ca ei erau prosti sa faca tranzactiile in asa fel incit sa fie descoperiti au facut fara probe daca nu ii dadea in git Fronea totul era ok.

 • Nu sunteti obictivi! Aveti ceva cu omul! Lasati justitia sa vorbesca! Daca omul are dreptate?…………..Vom trai si vom vedea!

 • Mai Riki….mai papagalule…..da de unde stii tu ca e adevarat? Ai fost acolo? Sau esti neam cu „Fronea”. Pentru asta avem justitie! Sa o lasam sa-si faca treaba! Hai Zoaia!

 • Pt.Ion
  Ce-l tot pupi undeva,stii ce-a facut satrapul acesta dupa ce a fost PUS imperfect.Stiia el de prezumtia de nevinovatie ?

 • cataline, cataline, cum judeci tu omul degeaba si il faci de kko…de ce oare? te-ai certat putin cu sandra pe la tribunal sau nu ti-a placut cum era imbracata?

 • CHIAR NU ATI INTELES CA TOTUL E O MAREV FRACATURA??? DACA ERA PE BUNE ERA LA RACOARE SI EL SI CEILALTI TREI!!! MAI ANALIZATI CEI CARE VA MAI SI PRICEPETI LA DREPT PENAL!SUCCESE TUTUROR!

Adauga un comentariu