National

Radu Moraru: „Din informatiile mele, Traian Basescu va fi ARESTAT zilele urmatoare”

Publicat: 12 oct. 2016
1

Radu Moraru, celebrul realizator TV care s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin multe emisiuni pe care le-a facut alaturi de Traian Basescu pe cand acesta era presedinte, anunta ca liderul PMP ar urma sa fie arestat. Conform lui, totul e un efect al faptului ca PMP ar avea o ascensiune si ca Basescu ar fi incalcat un ordin de a nu candida, el inscriindu-se in cursa pentru un post de parlamentar la alegerile legislative din 11 decembrie.

Moraru ii cere lui Basescu sa faca o spovedanie publica si ii ofera spatiu la televiziunea sa.

”Din informatiile mele, in urmatoarele zile se va pune in aplicare ordinul de arestare a lui Traian Basescu. Misiunea convine de minune atit PSD, PNL, Kovesi cit si Presedintelui Iohannis.

PMP-ul lui Basescu poate fi imprevizibil in alegeri iar TB a incalcat ordinul de a nu candida in aceste alegeri! Ori TB este pe Listele PMP.

Nu cred ca Basescu este atit de naiv sa nu stie ce il asteapta. Asa ca, ii propun, inainte de „impuscariere”, sa vina cu o Spovedanie publica la NASUL TV, intr-o editie speciala! Totul sau Nimic !

Promit citeva zile de dezvaluiri in direct ! Desigur, daca fostul sef al Statului va fi de acord ! Waiting…”, e mesajul postat de Radu Moraru.
Adauga un comentariu