National

Radu Moisin, votat primar interimar al Clujului, in locul lui Sorin Apostu

Publicat: 17 feb. 2012
1
Radu Moisin a fost votat de consilierii locali pentru a ocupa in urmatoarele patru luni functia de primar interimar, dupa demisia primarului suspendat Sorin Apostu, potrivit stiridecluj.ro.
„Din punct de vedere al atributiilor nu este nicio diferenta intre atributiile viceprimarului cu atributii delegate de primar si primar interimar. Prioritatile mele sunt legate de terminarea marilor proiecte de investitii care pot fi terminate in 4 luni de zile, accelerarea ritmului la restul lucrarilor si evident elaborarea unor noi proiecte la nivel public. Este importanta transparenta pentru a satisface interesul clujenilor fata de ceea ce se intampla in Primarie”, a declarat Radu Moisin. 
Acesta a mai afirmat ca nu a avut emotii la votul de vineri dimineata, dar ca nu se va muta in fostul birou al lui Sorin Apostu. „Nu am avut nicio emotie pentru votul de astazi pentru ca orice s-ar intampla in Consiliul Local eu tot impacat sunt cu activitatea mea. Toate s-au intamplat cu o foarte mare rapiditate. Imi voi continua activitatea in vechiul meu birou si nu am timp sa ma gandesc la mutare”, a mai precizat Mosin.Adauga un comentariu