Magazin

Radu Mazare o face lata inca o data – FOTO

Publicat: 02 iul. 2012

Primarul Radu Mazare nu se dezminte. La doar doua saptamani dupa ce a castigat un nou mandat de primar la Constanta, edilul a iesit sa se distreze in unul dintre cele mai bine cotate cluburi din statiunea Mamaia.

Insotit ca de obicei de fete frumoase, Mazare a facut o impresie deosebita ospetelui sau de seama din acea noapte, Abdul, unul dintre consilierii Regelui Arabiei Saudite, Abdullah.

Cei doi au fost impresionati de cele peste 10 frumuseti care s-au perindat prin separeul lor, iar in stilul sau caracteristic primarul nu s-a limitat doar la atat, fotografiile fiind cat se poate de sugestive.

El a ingenuncheat in fata unei blonde cu ochi albastri, pe care apoi a sarutat-o parinteste pe obraz. Distractia nu s-a oprit aici, edilul dansand non-stop cu fetele si oprindu-se doar din cand in cand, pentru a face poze cu fanii care il asaltau.

Intrebat de un reporter cine sunt frumoasele care il insotesc, Mazare a dat un raspuns  in stilul sau caracteristic: „Fetele sunt din Oltenia, mi le-a dat Olguta Vasilescu. Eu i-am dat procente de la mine, ea mi-a dat fete”.

Sursa: realitatea.net
Adauga un comentariu