National

Radu Mazare, declaratie SOCANTA: „Au tocmit oameni sa ma ELIMINE FIZIC in Madagascar”

Publicat: 07 apr. 2014
1

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, luni, ca a primit informatia ca s-ar pregati un atentat asupra sa, anumiti milionari care deruleaza activitati in Portul Constanta platind oameni care sa actioneze in acest sens cand el si familia vor pleca in vacanta de Paste in Madagascar.

Potrivit lui Mazare, atentatul ar fi pus la cale din cauza nemultumirii unor oameni de afaceri cu privire la majorarea pachetului de actiuni detinut de municipalitate la Compania Administratia Portului Constanta.

Citeste si: Mazare: Nu stiu daca ma implic in campania pentru europarlamentare, nici nu cunosc

„Chestiunea asta cu descentralizarea portului produce fibrilatii atat de mari, incat am informatii ca ar fi fost tocmiti niste oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine, vizand eliminarea mea fizica. (…) Eu nu sunt un tip care sa ascult zvonuri, dar in orice caz daca se intampla ceva, apropiatii mei stiu exact despre cine este vorba si cum ar urma sa se intample, daca Doamne fereste se va intampla ceva. (…) Nu pot sa spun care dintre milionarii din port ar fi tocmit niste oameni pentru asa ceva, pentru ca nu vreau sa acuz oamenii degeaba. (…) Dar vreau sa trag semnalul de alarma ca am auzit asta. Daca se va intampla asta, atunci lucrurile vor iesi la iveala”, a spus primarul Constantei, la finalul unei sedinte a Consiliului Local Municipal, mentionand totodata ca asasinii platiti „vor pleca prin Capetown”, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Iata ce planuri are Radu Mazare pentru Sarbatorile de Paste si 1 Mai

Radu Mazare a precizat ca, desi a primit respectivele informatii, va pleca totusi peste cateva zile in Madagascar in vacanta planificata, dar isi va lua masuri suplimentare de protectie.

„O sa-mi iau masuri suplimentare de protectie, ca nu sunt nici eu un fraier. (…) Este o tara cu potential de risc, nu e o tara structurata cu institutiile statului la fel ca in Europa sau America de Nord sau ca Asia dezvoltata. (…) O consider o amenintare, desi eu nu plec urechile la zvonuri, dar nu poti sa nu-ti pui un semn de intrebare cand stii ca in astfel de tari se poate intampla asa ceva. (…) Am facut acest anunt public.(…) In astfel de tari nu exista ambasada a Romaniei, nu am pe cine anunta. (…) Nu stiu daca am calitate sa solicit ajutorul serviciilor secrete pentru asa ceva”, a afirmat Mazare.

Citeste si: Nicusor Constantinescu a fost ELIBERAT

Acesta a sustinut, totodata, ca atentatul ar putea fi comis prin platirea de catre „milionarii din port” a doar cateva mii de dolari.

„Intr-o tara ca Madagascar in care venitul mediu pe locuitor este de 400 de dolari pe an, atunci va dati seama ca, cu cateva mii, poti rezolva multe lucruri”, a spus primarul Radu Mazare
Adauga un comentariu