National

Radu Banciu, despre sefa DNA: „Se vopseste pe par cu SANGE de corupt”

Publicat: 27 apr. 2015
1
Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre interviul pe care sefa Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi l-a acordat revistei Elle. „Procurorul sef anticoruptie a facut mai multe dezvaluiri acestei revistei de femei, demonstrand ca nu este una. Nu are acasa sot, nu are copii, asa ca iss vede sigur de treaba”, a spus Banciu. Acesta a mai subliniat faptul ca subiectul privind intaietatea vietii profesionale in fata vietii personale.
„Evident ca e o infrangere. La un moment dat, vezi ca, cu cat ai mai multe, vrei mai multe. Indiferent cate reusite ai in viata profesionala, evident ca Laurei Codruta Kovesi ii lipseste caminul”, a mai zis Radu Banciu. Acesta a mai spus ca sefa DNA este o femeie cu care nu te insori. „Dupa parerea mea, nu ai de ce sa o iei de sotie pe Laura Codruta Kovesi”, a afirmat Banciu.
Radu Banciu a adus in discutie si glumele care circula pe internet cu privire la sefa DNA. „Nu bea lacrimi de corupt la cafea, ci clasica cescuta. A infirmat si teoria conform careia se vopseste pe par cu sange de corupt. Cineva ar fi vrut sa ii ofere un martisor de 1 martie. Ea nu ar fi vrut sa il primeasca pentru ca nu avea chitanta. Sigur, sunt glumitele de pe internet”, a mai completat Banciu. „Nu are trei capete, nu are cinci maini, nu are puteri supranaturale si nu are bagheta magica. Femeile de varsta matale sunt de obicei cu caruciorul prin parcuri, prin lifturi. Doamna Kovesi nu le are cu crescutul de copii sau alintatul de sot”, a conchis Radu Banciu.Adauga un comentariu