Local

Racket moldovean, prins dupa ce a ascuns o arma in haine

Publicat: 16 dec. 2015
1

Oamenii legii, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit o arma, pe care un barbat cu cetatenie romana si Republica Moldova a ascuns-o desfacuta intr-o haina, pentru ca nu avea autorizatie. Ieri dimineata, in jurul orei 07:00, in Punctul de Trecere al Frontierei Stanca s-a prezentat, pentru trecerea frontierei, Ion R., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 21 de ani, conducand un autoturism marca Mazda, inmatriculat in Cehia.

„La controlul de frontiera efectuat de catre echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, in mijlocul de transport, a fost descoperita pe bancheta din spate, ascunsa intr-o haina, o arma neletala cu alice, desfacuta pe componente, marca Kandar, calibru 4,5 mm, si doua cutii cu alice”, au precizat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Tanarul a declarat ca, nu stia ca este interzisa trecerea frontierei cu arme fara autorizatie. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Arma a fost confiscata, urmand a fi predata la Inspectoratul de Politie al Judetului Botosani – Serviciul Arme si Munitii.
Comentarii
  • De unde stiti ca era racket? daca era planet? ,,senzational,,,de nedescris..nu ti poti imagina..te va afecata emotional..rar intalnit…nu vrei sa crezi…te va da pe spate…nu te vei mai recunoaste,, presa ..asa zisa presa…analfabeti cu 4 clase!ca si in mancare trebuie adaugita pasiune mult suflet in crearea unei stiri…putin piper pt divertisment..basti ma!

Adauga un comentariu