National

Quintus, despre decizia luata de PNL: S-a gresit enorm

Publicat: 19 apr. 2016
1

Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al Partidului National Liberal, a explicat ca PNL „nu are motiv sa retraga candidatura domnului Munteanu”.

Mircea Ionescu Quintus a explicat, intr-o interventie telefonica, ca nu poate face publica decizia luata de PNL marti cu privire la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

„Cu toata disponibilitatea, cand e vorba sa imi dau eu cu parerea, e decizia mea. Aici e o hotarare a conducerii partidului si ne pastram aceasta discretie pentru ca in legatura cu ce am hotarat trebuie sa facem pregatiri. Starea de spirit creata in jurul candidaturii domnului Munteanu, de multe ori nefavorabila, a fost cea care a generat necesitatea acestei sedinte.

Pentru mine a fost o surpriza aceasta candidatura. E vorba de hotarari importante si pentru domnul Munteanu si pentru PNL. PNL nu are niciun motiv sa retraga candidatura domnului Munteanu. (…)

Parerea mea este ca s-a gresit enorm si de aceea nu am dat votul in momentul acela pentru ca ne-am orientat asupra unei persoane care nu era membru. Am aratat ca nu suntem in stare sa gasim un candidat in interiorul partidului.

Pot sa va spun ca am avut ieri o discutie telefonica cu dl Munteanu, am vorbit mai mult de un sfert de ora, si s-a consultat cu mine asupra a ceea ce este de facut.

E o conferinta de presa importanta si pentru Primaria Capitalei, si pentru PNL si pentru domnul Munteanu. Imi pare rau ca distinsii nostri colegi au ales sa aiba o pozitie, -n.r: de a nu-si face campanie alaturi de Munteanu- inainte de a vedea cum va gestiona PNL criticile la adresa domnului Munteanu.

Hotararile luate in aceasta seara, de perfect comun acord, nu vor fi defavorabile nimanui. Evident ca a fost prezent si domnul Munteanu”, a concluzionat seniorul PNL.
Comentarii
Adauga un comentariu