Actualitate

QUDAL: Romanii considera centrele comerciale Iulius Mall ca Nr. 1 in Calitate

Publicat: 02 dec. 2014
1
Asa cum rezulta din sondajul QUDAL QUality meDAL in Romania, cetatenii romani considera Iulius Mall ca fiind in topul calitatii in  ceea ce priveste centrele de shopping de pe piata romaneasca. Primul studiu QUDAL „QUality meDAL” realizat in Romania arata ca atunci cand cetatenii romani se gandesc la centre de shopping de cea mai buna calitate pe piata asociaza acest concept cu Iulius Mall. Acesta este rezultatul primului studiu QUDAL „QUality meDAL” realizat in Romania, efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS – International Certification Association GmbH. Organizatia evalueaza experienta cetatenilor si satisfactia acestora privind calitatea produselor si a serviciilor de pe piata.
In cadrul studiului QUDAL „QUality meDAL”, consumatorii Romani au fost intrebati ce ar cumpara si ce ar folosi daca nu s-ar pune problema banilor si daca ar trebui sa aleaga numai calitatea, la cumparaturi si pentru consum. In categoria centrelor de shopping, cei mai multi respondenti-consumatori romani au mentionat ca Iulius Mall ofera cel mai  inalt nivel de calitate. Intrebarile din studiul QUDAL „QUality meDAL” au fost deschise, adica respondentii nu au trebuit sa aleaga intre mai multe variante prestabilite. Au putut alege liber un nume de producator si furnizor de servicii care, conform experientei lor, are cea mai buna calitate in general.
In sondajul privind centrele de shopping, respondentii au avut urmatoarea cerinta: „Specificati numele centrului de shopping (cu peste 50 de magazine diferite, restaurante, cafenele si alte facilitati) care, dupa experienta si opinia personala, ofera cel mai inalt nivel al calitatii pe piata romaneasca”. Majoritatea respondentilor au raspuns „Iulius Mall”. In baza rezultatelor primite, Iulius Mall poate purta prestigioasa medalie de aur „QUDAL-QUality meDAL” si titlul de „Nr.1 al calitatii”. Brandul Iulius Mall a fost creat de compania Iulius Group,  cel mai mare operator si dezvoltator de centre comerciale de tip mall din Romania. Compania detine o retea nationala ce include patru mall-uri sub brandul Iulius (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic  multifunctional Palas Iasi. In fiecare an, peste 58 milioane de persoane aleg mall-urile Iulius pentru cumparaturi si petrecerea timpului liber.
Studiul QUDAL – QUality meDAL Romania 2014 – 2015 a fost efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS – International Certification Association GmbH pe teritoriul Romaniei, in martie 2014, prin intermediul unui sondaj online si al metodei CAWI – DEEPMA (Interviu Web Asistat de Calculator – Constientizare Profunda). 1.200 de cetateni romani, cu varsta de peste 15 ani, utilizatori de Internet, au participat la cercetare. Sondajul a acoperit intregul teritoriu al Romaniei. Studiul QUDAL – QUality meDAL este efectuat in conformitate cu prevederile Codului International pentru Cercetare Sociala si de Piata, adoptat de Camera de Comert Internationala (ICC) si Asociatia Mondiala de experti in cercetare (ESOMAR).Adauga un comentariu