Magazin

Putea sa MOARA dar i-a salvat viata CAINELE!

Publicat: 03 oct. 2014
1
Un caine din Marea Britanie i-a salvat viata stapanei sale de 48 de ani dupa ce acesta i-a detectat cancerul la san. Patrupedul a inceput brusc sa se poarte ciudat in preajma ei asa ca femeia s-a dus la medic, unde a aflat ca are un nodul la san. Femeia a suferit o dubla mastectomie.
Alison Powell, de 48 de ani, a fost salvata de cainele ei care a detectat ca femeia sufera de cancer.
Femeia povesteste cum cainele ei, un labrador de 4 ani, a inceput sa aiba brusc un comportament bizar. Animalul se tot apropia de pieptul ei, o mirosea si o lovea cu laba de parca ar vrea sa-i arate ca ceva nu este in regula.

Citeste si:Un barbat este cercetat PENAL pentru ca a IMPUSCAT un CAINE

 
Dupa cateva luni in care cainele se comporta la fel, femeia s-a hotatat sa mearga la medic. 
„Cand m-am intors de la dus, cainele a venit din nou sa ma miroase si m-am gandit, Doamne, e ceva acolo. Am mers apoi la medic si, dupa ce mi s-au facut analize, am fost diagnosticata”, a declarat Alison Powell, stapana patrupedului.
Ea a aflat ca are un mic nodul la san si a fost operata. I s-a facut o dubla mastectomie si a fost astfel salvata.
Abilitatea cainilor de a detecta cancerul a fost descoperita inca din 1989. Potrivit unei teorii a cercetatorilor, patrupedele pot mirosi substantele chimice volatile emise de celulele canceroase. In acest sens, mai multe organizatii de caritate pregatesc astfel de caini pentru a detecta cumplita boala.Adauga un comentariu