Eveniment-Social

Puscariasul Relu Fenechiu a preluat oficial conducerea filialei judetene a PNL! Marius Bodea a eliminat toti contestatarii

Publicat: 20 iul. 2016
1

@ Din puscarie, Relu Fenechiu a preluat controlul PNL Iasi @ Prin aghiotantul sau, Fenechiu i-a indepartat pe toti cei care aveau un cuvant de spus si care doreau sa faca o schimbare in filiala @ Niciun opozant al regimului Bodea- Fenechiu nu se mai regaseste in structura de conducere a partidului  

Organizatia PNL Iasi a ajuns sa fie vanduta bucata cu bucata, de locotenentii puscariasului Relu Fenechiu. Conducerea centrala a PNL a validat un nou Birou Permanent Judetean al PNL Iasi, din care fac parte doar oamenii de incredere ai fostului ministru ajuns acum dupa gratii, pentru fapte de coruptie. Relu Fenechiu a reusit sa-si impuna locotenentul la varful PNL Iasi, pe Marius Bodea, si astfel sa recapete controlul organizatiei. Asa s-a ajuns ca formatiunea sa incapa pe mana lacheilor controlati de puscariasul Relu Fenechiu, iar membrii cu state vechi s-au trezit dati deoparte pentru ca nu au mai raspuns la comenzi.

Recent, Marius Bodea a fost plantat sef la varful organizatiei judetene, dupa ce a fost impus de Fenechiu tocmai din spatele gratiilor, cu bani grei la mijloc. Bodea a fost pus mai intai candidat la Primaria Iasului, unde a scos un scor rusinos, dupa care a fost impus sef al organizatiei municipale. La fel s-a intamplat si in tara, candidatii la primarii devenind sefi ai organizatiilor locale. Numai ca, acolo unde liberalii au pierdut alegerile, acestia au demisionat si din functia de lider de organizatie. La Iasi acest lucru nu s-a intamplat, ci dimpotriva. Bodea nu numai ca a pierdut de o maniera categorica alegerile locale, ci a ajuns sa fie chiar promovat ca lider al organizatiei judetene. In ciuda opozitiei membrilor cu state vechi, care i-au cerut demisia saptamani la rand, Marius Bodea, impins de Cristian Adomnitei si Relu Fenechiu- penalii din PNL, a ajuns sa controleze tot judetul.

Nu inainte de a-i indeparta pe cei din fostul PDL, considerati a fi incomozi. Bodea a facut insa echipa cu senatorul Dumitru Oprea, un personaj care si-a vazut doar propriul interes si care a tras dupa el alte persoane lugubre si credincioase. Pentru Bodea, calculul este simplu. Din postura de lider al organizatiei judetene, va putea face lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Este binecunoscut faptul ca, cei care doresc sa candideze pentru o asemenea functie trebuie sa cotizeze serios pentru a putea prinde un loc eligibil. Iar asta nu e tot. Dupa ce vor trece parlamentarele, iar lucrurile se vor aseza, Bodea va putea negocia pentru oamenii sai si posturi in administratia publica in aceleasi considerente. 
  
Dupa locale, Bodea a incercat prin orice mijloace sa-i inlature pe toti cei care-l contesta si care mai au vreun cuvant de spus la varful organizatiei judetene. Cu toate ca in ultimele saptamani s-a cerut intens demisia lui Marius Bodea de la sefia organizatiei municipale dupa esecul inregistrat in alegerile locale, capii PNL au preferat sa-l promoveze pe Marius Bodea. Pe tot parcursul precampaniei si campaniei electorale pentru primarie, Bodea a primit indicatii de la Fenechiu, s-a folosit de cladirea acestuia din Soseaua Nationala si nu numai. Pentru a scapa de contestatari, Bodea nu doar i-a eliminat din Biroul Judetean, ci a ajuns sa-i ameninte public cu excluderea, daca deciziile sale vor mai fi criticate.

Iata mai jos lista noului BPJ al PNL Iasi

1. Bodea Marius – Presedinte
2. Oprea Dumitru – Prim-vicepresedinte coordonator
3. Alexe Costel – Prim-vicepresedinte
4. Anton Dobos – Prim-vicepresedinte
5. Popa Mihaela – Prim-vicepresedinte
6. Balteanu Emil-Teofil – Prim-vicepresedinte
7. Minciuna Daniel – Vicepresedinte
8. Morosan Catalin – Vicepresedinte
9. Boz Eduard – Vicepresedinte
10. Bratescu Liviu – Vicepresedinte
11. Vatra Romeo – Vicepresedinte
12. Bulgaru Liviu – Vicepresedinte
13. Muraru Alexandru – Vicepresedinte
14. Serban Constantin – Vicepresedinte
15. Moruzi Benoni – Vicepresedinte
16. Afloarei Sorin – Membru
17. Minea Marius – Membru
18. Cazacu Andrei – Membru
19. Cabalau Maria – Membru
20. Timofciuc Razvan – Membru
21. Dornean Tudor – Membru
22. Jugrin Lucian – Membru
23. Nita Dan – Membru
24. Antalut Petre – Membru
25. Ciobanita Constantin – Membru
26. Lazar Ioan – Membru
27. Turcu Stelian – Membru
28. Prigoreanu Dumitru – Membru
29. Lupu Magdalena – Membru
30. Pintilie Marius – Membru
31. Avram Petru – Membru
32. Dulgheriu Ionut – Membru
33. Dânca Robert – Membru
34. Apostol Silviu – Membru
35. Spînu Marius – Membru
36. Mandache Dragos – membru
37. Vartic Raluca – membru
38. Patrascu Razvan – Membru supleant
39. Doina Stan – Membru supleant
40. Lazaroaia Ioana – Membru supleant
41. Ciobanu Gheorghe – Membru supleant
42. Chirvasie Monica – Membru supleant
43. Popa Iordache – Membru supleant
44. Lupu Codrin – Membru supleant
45. Caliman Adrian – Membru supleant
Comentarii
 • De rasul curcilor ! Din 45 de persoane, 15 au functii de conducere ! 1 presedinte , 5 primvicepresedinti si 9 vicepresedinti !! Adica din 3, unu e conducatorul celorlalti 2 !! Ca la ti.ga.ni !!

 • Poz.33, Danca Robert, a fost impus de Fenechiu presedinte director general la Casa de asigurari de sanatate Iasi in 2012, via USL (PNL+PSD), fara concurs, cum prevede legea.Ca fost comisar la Garda Financiara, de ce era atat de iubit de Fenechiu? La CAS a instaurat ilegalitatea, fraudele si abuzurile.Banii asiguratilor ajung pe raportari fictive la unele spitale private, la arabi infratori etc.A numit fara criterii, fara concurs, numai acoliti in functii de conducere-Miron Margareta, Neamtiu Corina,Kasal isabela, Rata Adnana, Gasca Corina.Kasal Isabela este inginer mecanic,acum sefa pe evaluare+ contractare, nu indeplineste nici macar criteriile legale de a fi functionar la casele de asigurari de sanatate.A raspuns de spitale, unde s-au facut contracte pentru medici cu 2-3 norme la spitale diferite, cu incalcarea tuturor legilor! Raportul controlului antifrauda de la Casa Nationala care a durat 5 luni este tinut secret.Petitionarii sunt hartuiti la locul de munca.DNA ce face?!

 • Muhaela parca era revoltata ca nu i-au intrat muierile pe listele de consiliere? Gata,si-a revenit si a sarit iar in alta barca? De ce-ar face altfel decat a facut toata viata. Asta ii e caracterul. O „mare” doamna!

  • Pai vin alegerile la toamna,vrea la ciolan.Ce petentii sa ai de la una care e cu 2 fetze si se foloseste de oameni sa iasa ea in frunte?

   • Ar fi interesant de stiut cati membri are pnl in judet de-i trebuie asa o stufosenie de conducere! O lista de anonimi, inafara penalilor arhicunoscuti numiti de alti penali de la centru, si uite-asa va catiga PSD alegerile parlamentare din toamna.

   • Maaa, mai schimbati-va mentalitatea asta ca ,,toti sunt comunisti” in PSD. Eu am 47 de ani si NU am fost comunist, chiar am fost ,,urecheat” inainte de’ 89 ca am vorbit ,,necuviincios” despre comunism. In PSD, la ora actuala, 70% sunt membri cu varsta intre 20-45 de ani, varsta care nu poate fi asimilata comunistilor, toti de aceasta varsta fiind copii inainte de ’89. PSD este acum DOAR un partid ca si PNL, PMP, ALDE, etc. in care intra toti care urmnaresc ceva :activitate de partid, functii, statut sau alte interese. Intr-adevar, sunt multi batrani, fosti comunisti, dara daca va uitati atent cele mai multe functii sunt ocupate acum de tineri : primar tanar, 44 de ani, deputati tineri (Iacoban 44 ani), etc.

    • Spune-ne ce combinatii ai?
     Afaceri cu statul? Director impus de psd, intr-un domeniu in care esti paralel?
     Toate neamurile tale „lucreaza” la stat.., ca sa nu se oboseasca..
     Declaratia de avere, declarata 5% maxim?..

 • Cand vad in frumntea listei -mascariciul OPREA si vaca-POPA, mie clar ca nu ii voi vota, desi sunt liberal vechi…..

 • Da` cine e Lazaroaia Ioana? Care-i sunt meritele de a ajuns in BPJ in defavoarea altora care au muncit ani de zile in partid?

  • un cal troian de 2 metri care ii duce paltonul lu` Muhaela,o duce ca pe chiori peste tot. Sluga credincioasa ,doar-doar i-o arunca si ei un oscior pe sun masa de la masa satuilor. Tipul perfect de parvenita care linge condurul ca sa ajunga sus.

   • n-a participat, ba chiar a semnat si lista cu cei 200 de nemultumiti de Bodea,dar daca a interveni „marea duamna a pnl-ului”,Muhaiela-barcagita s-a sters cu buretele. Ca altfel cine s-o mai plimbe si s-o slugareasca .

 • OAMENI BUNI NU FITI NAIVI !! ACESTI INDIVIZI PE CARE-I GASITI PE ACEASTA LISTA SUNT POLITICIENI DE MANA A DOUA A PSD-ULUI ! ADICA LINGAII MAI MARI SAU MAI MICI AI UNICEI MAFII CARE CONDUCE IASIUL SI CARE REPARTIZEAZA JEGURILE LA ACESTE FORMATIUNI PRECUM PNL CA SA ZICA OCCIDENTUL CA IN ROMANIA EXISTA PLURALISM POLITIC ! CAT DE CAT LA PSD NU CA AR FI BUN MAI GASESTI OAMENI DE CALITATE SI CARE SA FACA CEVA PENTRU OBSTE ! PUSCARIASII SI VIITORII PUSCARIASI PRECUM FENECHIU, NICHITA, CARLAN, OPREA, ADOMNITEI, BULGARU, BOZ, BALTEANU STAU IN GENUNCHI LA PROPRIU PENTRU ACESTE ROLURI SI PENTRU A NU FI BAGATI LA PUSCARIE DE CAPII MAFIEI RUSO EVREIESTI ! NU VOTATI LA PARLAMENTARE PNL PENTRU A NU-I IERTA DE PUSCARIE PE CEI ENUMERATI MAI SUS ADICA PE INFRACTORII CARE SE FAC VINOVATI DE TOATE NENOROCIRILE PE CARE LE-AM TRAIT IN NEFASTA PERIOADA 1989-2016 ! NIMENI ALTCINEVA NU NE VA AJUTA ! NU-I VOTATI !

  • Va recunosc, ati mai postat, inteleg strategia, chiar daca nu o explicati bine ! faceti parte din fostul pdl, daca nu ma insel si intr-un fel aveti dreptate ! Naivitatea verticalitatii de care dispuneti, va determina sa emiteti asemenea idei ! Adica psd la alegerile generale din toamna acestui an, ar trebui in acceptiunea dvs, sa obtina 85-90% ! Electoratul ar arata astfel ca a inteles ca celelalte merg tot pe mana psd sub acoperirea siglelor fostelor partide traditionale !

   • Nu psd-ul e cartierul general ! Mafia ruseasca, in cardasie cu masoneria evreiasca, pe spatiul estic, repartizeaza ,,actorii,, in roluri, la asa zisele partide!
    psd-ul are cei mai multi specialisti adevarati si cei mai de calitate hoti, iar pnl are cei mai putini specialisti adevarati si cei mai prosti hoti, adica gainari precum fenechiu, care daca era un hot de calitate, nu era acum la bulau !

  • imi pare foarte rau ca printre aceste nume, s-a strecurat si un nume onorabil, cel al doamnei Lupu Magdalena, care nu are nimic de-a face cu Fenechiu si cu coruptia. Pacat. Se mai strecoara si greseli grave cum este aceasta. Se poate corecta.

 • Pacat de profesorul Oprea, a fost victima banditului de Basescu, care a anihilat PLD si apoi victima propriei greseli, de ai da mana libera ratatului si betivului de profesor Marius Spanu. Acesta dupa fuziunea amintita, fiind schizofren, prin purtarea lui nebuna fata de membri PD, a pierdut voturile necesare infrangerii lui Nichita !

 • Cred ca este vremea tinerilor in politica. Răzvan Timofciuc este un bun candidat pentru lista de parlament din aceasta toamna!

  • Intr-adevar, ar fi un demn urmas al distinsilor inaintasi Vlasov, Chiuariu, David, Fenechiu, Vosganian, Adomnitei. Apucandu-se de furtisaguri de pe acum (a sifonat o parte importanta a banilor din campania electorala), are mari sanse sa ii ajunga si chiar sa-i intreaca. La mai mare, PNL!

  • Moldoveni j.e.g.o.s.i si analfabeti. Ai jumatate de secol de lipsa de civilizatie sub rusi, nu vor recupera prea tarziu.

Adauga un comentariu