Sport

Pugilistii de la CFR au dominat Cupa Unirii

Publicat: 25 ian. 2012
1
Pugilisti de la sapte cluburi din Romania si Republica Moldova au concurat la competitia dedicata aniversarii a 153 de ani de la Unirea Principatelor Romane. In Sala CSM din Iasi, Cupa Unirii la box a „unit” 42 de sportivi de la 7 cluburi din tara si strainatate, din dreapta si stanga Prutului. Cluburile participante au fost CSS Hancesti (Republica Moldova), Progym Gheorghieni, CS Torpedo Zarnesti, CSM Iasi, Nicolina Iasi, Soroceanu-CSS Unirea Iasi si CFR-CSS Unirea Iasi, ultimul fiind si organizatorul competitiei, prin contributia antrenorilor Nicu Branzei si Constantin “Tinu” Branzei.
Prima editie a turneului  international de box „Cupa Unirii”  a fost adjudecata de clubul gazda CFR-CSS Unirea Iasi, care a avut si cei mai multi pugilisti care au intrat in ring, dar si cei mai multi invingatori. Locul 2 a fost ocupat de moldovenii din stanga Prutului de la CSs Hancesti, iar pe locul 3 s-au clasat pugilistii de la CSM Iasi.
In final, antrenorii sectiei de box de la CFR-CSS Unirea Iasi, Nicu Branzei si Constantin “Tinu” Branzei au declarat: „Multumim pentru ajutorul acordat in organizarea primei editii a Cupei Unirii la box domnilor Ciprian Paraschiv si Alexandru Cisman, de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, conducerilor Liceului cu Program Sportiv Iasi, Liceului Mihail Sturdza, Liceului Metalurgic, domnului director Viorel Hudac, de la CSS Unirea Iasi si domnului presedinte George-Radu Pipa de la CS CFR Iasi. A fost in final un turneu foarte util pentru boxerii participanti, dar si pentru noi antrenorii, la inceputul unui an olimpic 2012”.Adauga un comentariu