Eveniment-Social

PSD Iasi refuza sa participe la urmatoarea sedinta de CJ – UPDATE

Publicat: 21 apr. 2015
1
UPDATE 16:35 – In urma presiunilor venite de la consilierii judeteni, Adomnitei a modificat data sedintei, aceasta fiind stabilita pentru ziua de miercuri, 29 aprilie.

STIRE INITIALA – Sedinta de Consiliu Judetean, programata pentru saptamana viitoare, ar putea fi amanata, in urma solicitarii grupului PSD Iasi. Decizia a fost luata pe baza prevederilor legale, care stipuleaza ca ordinea de zi a unei sedinte de consiliu trebuie publicata cu cel putin cinci zile inainte de data acesteia. Intrucat la CJ Iasi nu s-a respectat acest lucru, consilierii judeteni PSD refuza sa participe la sedinta ce ar urma sa aiba loc vineri, 24 aprilie.

„Grupul PSD din Consiliul Judetean Iasi solicita executivului CJ Iasi convocarea sedintei ordinare aferente lunii in curs, pentru ziua de 27 aprilie 2015. Solicitarea grupului PSD din CJ Iasi vine ca urmare a faptului ca nu exista o ordine de zi a sedintei ordinare convocata pentru ziua de 24 aprilie, fapt ce incalca prevederile legale, potrivit carora, cu cel putin 5 zile inainte de sedinta ordinara, convocarea se face in scris, iar in invitatia la sedinta se va preciza si ordinea de zi a acesteia (Legea administratiei publice locale – art. 94, alin. 1 – 5).
Intrucat ne aflam in data de 21 aprilie, iar pe inscrisul de convocare ordinea de zi este inexistenta, a se vedea PrintScreen-ul realizat astazi, 21 aprilie, dupa convocatorul postat pe website-ul CJ Iasi, executivul CJ trebuie sa se respecte legea, sa publice ordinea de zi pana cel tarziu la data de 22 aprilie, astfel incat sedinta ordinara a plenului sa se desfasoare legal in data de 27 aprilie. Grupul de consilieri judeteni ai PSD Iasi nu va da curs niciunei convocari din partea actualului presedinte al CJ Iasi care nu respecta prevederile legale”, arata PSD Iasi.Comentarii
    • Ordinaretele asta de stanciu a avut nesimtirea sa vina la inmormantarea nevestei lui Bodea si dup ce a rezemat zidul bisericii nebagat in seama de nimeni,s-a gandit el cu nevasta-sa sa iasa ca paduchele in frunte si s-a proptit in fatza iesirii ca sa-l vada mortul.Pardon Marius Bodea pe care l-a porcait cum i-a venit la gura pana acum.ERa ultimul om care ar fi trebuit sa apara acolo.Dar,deh…imaginea …
      Rusine!

  • Bai porocaliule tare pe dinafara esti!Bodea si cu Stanciu au fost colegi de scoala si se cunosc de ani de zile.eu nu am vazut nicio porcaiala intre ei!

Adauga un comentariu