Eveniment-Social

PSD Iasi: Marius Bodea a plagiat proiectele primariei

Publicat: 03 mai 2016
1

In prag de campanie electorala, un scandal urias a izbucnit in municipiul Iasi. Organizatia municipala a PSD Iasi l-a acuzat pe candidatul PNL la primarie de plagiat. Concret, PSD sustine ca liberalul Marius Bodea a ajuns sa-si faca imagine si campanie tocmai pe obiectivele de modernizare ale orasului initiate de primarie in strategia de dezvoltare urbana aflata in consultare publica.

„Dupa ce a furat startul campaniei electorale, dupa ce a umplut orasul cu zeci de corturi, mesh-uri si bannere, dupa ce a împânzit si jumatate din judet cu panouri publicitare, dupa ce a murdarit orasul cu sute de mii de flyere, calendare si brosuri, candidatul Marius Bodea atinge noi altitudini în domeniul furtului. Aflat într-o penurie de idei invers proportionala cu cantitatea materialelor de propaganda, Marius Bodea a ajuns sa fure idei si proiecte”, au aratat reprezentantii PSD Iasi. Acestia au precizat ca Bodea s-a laudat public ca va moderniza parcul regiei de transport, proiect copiat din Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana a Municipiului Iasi 2015-2030, document lansat în dezbatere publica acum patru saptamâni.

„Dependent, se pare, de corturi, Marius Bodea a intrat probabil si în unul dintre corturile destinate dezbaterii Strategiei, unde a gasit suficiente materiale din care sa se inspire în redactarea propriei oferte electorale. Într-adevar, proiectele incluse în strategie nu apartin unui partid sau altul, unui candidat sau altuia, însa, în lipsa citarii sursei de inspiratie, preluarea unor proiecte publice ca si cum ar fi idei personale înseamna, pur si simplu, plagiat! Adica furt! Îi recomandam candidatului liberal sa lectureze si celelalte materiale de prezentare a proiectelor propuse în Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana a Municipiului Iasi, iar data viitoare când ne mai dezvaluie ideile proprii, sa enunte si celelalte proiecte ale municipalitatii, indicând si sumele estimate”, au mai aratat social democratii.
Comentarii
  • UN PONT: S-a cuibarit iar in PNL IRINA SCHROTER pe mana lui Dumitru Oprea! CE TUNURI PREGATESC EI! NU VOTA SENTIMENTAL! LA IASI NU EXISTA PNL! NICI PSD-ul NU-I USA DE BISERICA DAR DE DEPARTE AU OAMENI MAI BUNI PE LISTE!

Adauga un comentariu