Eveniment-Social

PSD Iasi, la un pas de razboi. Catalin Ivan, in mijlocul furtunii

Publicat: 15 mart. 2015
1

Organizatia PSD Iasi sta pe un butoi cu pulbere. Venirea europarlamentarului Catalin Ivan in randurile filialei PSD Dobrovat a starnit un scandal urias la nivel judetean. Ivan a venit de la organizatia Sector 1 Bucuresti la cea din Dobrovat dupa ce liderii de la centru au cerut excluderea sa din partid. Numai ca venirea la Iasi nu a fost privita cu bun augur de catre liderii filialei judetene. Mai multe detalii maine, in cotidianul Buna Ziua Iasi.

Vezi si Europarlamentarul Catalin Ivan, acuzat de Gheorghe Nichita ca sta prost cu onoarea 
Comentarii
  • Asa se procedeaza cu tinerii care ajung mai departe de Iasi. Am discutat cu mai multe persoane din Iasi din mai multe „tabere” politice si mai toti susti ca NU prea pot pleca TINERII din Iasi in cercuri politice centrale.Oare IESENII nu sunt in stare sa aiba mai mult de spus?? dupa ce numai cei din CENTRU au sustinere???Ce face dl Nechita si dl Chirica??

  • In iasi au prioritate in politichia ieseana numai hurdubanii, mirlanii, talharii, ciobenii din Dorohoi,Botseni, Budai, Sirca, Irbiceni, Ciurea, Tibanesti si din multe alte sate, numai iesenii tineri, intelectuali aui interzis in aceasta zona

  • Ce fac nichita si chirica ? Nichita fura de- l ia dracu, ca vanghelie, 20 la suta din contractele derulate prin primarie. Toti stiu, toti tac ! Iar chirica, desi e ilegal, are cafenele si- i cinta- n struna lu ‘ nichita.

Adauga un comentariu