Actualitate

PSD Iasi bate in cuie candidatii la primarie. Cine sunt viitori alesi locali din Iasi

Publicat: 12 apr. 2016
1

Apropierea alegerilor locale nu i-a facut pe liderii formatiunilor politice din Iasi sa definitiveze din timp lista pentru consiliile locale. Chiar daca de luni, 11 aprilie, se pot depune condidaturile la Biroul Electoral Judetean, nicio formatiune politica nu s-a grabit sa-si anunte candidatii. De altfel, partidele politice cu reprezentativitate in actualul Consiliu Local inca mai lucreaza la listele de candidati pentru alegerile din iunie. Daca PNL nu se grabeste cu lista, aceasta urmand a fi definitivata abia saptamana viitoare, cei de la PSD ar urma sa-si stabileasca candidatii in aceste zile. Lista ar urma sa fie deschisa de actualul primar Mihai Chirica. Pe lista pentru Consiliul Local se vor mai regasi si o parte a actualilor consilieri locali. Printre acestia se remarca Camelia Gavrila, Gabriel Harabagiu, Catalin Bulgariu, Florin Boca, Marius Aur, Constantin Axinia, Calin Scripcaru, Catalin Cristian, Paul Boisteanu sau Gabriel Surdu. Lista ar mai cuprinde nume precum Victor Bejan, Erica Rudnic, Georgina Melenciuc sau Vlad Nedelcu. In schimb, doi dintre consilierii locali actuali, Daniel Matasaru si Simona Vranceanu, par tentati sa renunte la aceasta functie pentru a imbratisa o cariera universitara. Conform unor surse din PSD, lista va fi gata pana la finalul acestei saptamani. Si la Consiliul Judetean se amana stabilirea finala a listei de candidati. Cu toate acestea, sefii organizatiei au conturat o mare parte din candidati. Lista pentru Consiliul Judetean ar urma sa fie deschisa de fostul secretar de stat in Ministerul Energiei, Maricel Popa. Actualul vicepresedinte aflat la conducerea institutiei, Victorel Lupu, ar urma sa candideze pentru un post in Parlament, asta daca nu alege pana la urma sa se retraga, avand in vedere ca a trecut de mult timp de varsta pensionarii. Urmatorii pe lista ar urma sa fie Cristian Stanciu, liderul de grup al PSD in CJ, Vasile Citea, Mihaela Ivancia- actuali consilieri judeteni, Ionut Campeanu- liderul organizatiei de tineret, Silviu Macovei, Bogdan Cojocaru, Vasile Toma, Mihai Pintilei- actuali consilieri judeteni, Ovidiu Laicu- director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, dar si Stefan Doleanu, Iulian Cozianu si Lorin Urcaciu, actuali alesi judeteni.
Comentarii
  • Victorel Lupu si Mihai Chirica scursurile unui sistem bolsevic in tandem cu o loja masonica ! Vai de noi daca nu ne trezim din acest drog numit comunism care creeaza impresia ca fara munca vom trai bine coordonati de un tatic vom pierde TARA!

    • Oameni precum Ioan Nani nu candideaza pt. ca nu fac parte din mafiile care distrug Romania si anume lojele masonice ruso sioniste! Ce societate civila avem? Daca am avea ar trebui contactat impreuna cu alti oameni valorosi din Iasi pentru ca avem si sa-i invitam sa candideze! Treziti-va ca si asa e cam tarziu! O sa alegem un viitor puscarias Chirica care o sa stea la racoare langa mentorul sau Nichita! Chiar nu mai gandim?

  • Sunt atatia oameni competenti si cu vechime in PSD si astia il pun pe lista pe traseistul si necoptul de Vlad Nedelcu. Pfff, jigodiile dreacu de sefi PSD !!!

  • Cine sa se trezeasca,din prostie nu se trezeste asa usor,Iasul va fi condus tot de mogulii psd ,fosti securisti cu functii in PCR ,sau mancatorii de rahat care ne turnau la securitate,tot ei sunt criminalii natiuni. NU E NICI O SPERANTA DE SCHIMBARE IN ACEST ORAS ROSU,PLINI DE PROSTI

Adauga un comentariu