Eveniment-Social

PSD Iasi a definitivat lista la Consiliul Local. Iata candidatii pentru un post de consilier

Publicat: 22 apr. 2016
1

Organizatia PSD Iasi a batut ieri in cuie lista celor care vor candida pentru un loc in cadrul Consiliului Local Iasi. Aceasta cuprinde mai multe nume vechi, persoane aflate in continuare in Consiliul Local, cat si cateva nume noi. Dupa ce cu o zi inainte, cei de la PSD au facut lista celor care vor candida pentru un loc la Consiliul Judetean, ieri social democratii din municipiu au definitivat si lista candidatilor pentru un loc in cadrul forului legislativului local. Au fost stabilite 35 de nume care se vor regasi pe lista de alegeri in luna iunie. Organizatia social democratilor ieseni va aproba in cursul zilei de luni, 25 aprilie, in cadrul Biroului Executiv, lista respectiva, aceasta urmand a fi inaintata ulterior Biroului Electoral Judetean pentru inscrierea in cursa electorala. Lista va fi deschisa de actualul primar Mihai Chirica, urmat de inspectorul sef al inspectoratului Scolar Judetean Camelia Gavrila. Pe pozitia a treia apare surprinzator deputatul Tudor Ciuhodaru, in timp ce pe locul patru va aparea actualul ales local Catalin Bulgariu.

Acesta va fi urmat de Paul Boisteanu, decanul Facultatii de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) si consilier local in functie. In continuare, pe lista se regaseste Gabriel Harabagiu, directorul Casei de Cultura a Studentilor si actual ales local. Lista va continua cu Catalin Scripcariu, actual ales local, urmat de un nume nou, Marcel Istrate. Lista PSD mai cuprinde fie actuali alesi locali, fie fosti consilieri si nu numai. PSD mizeaza pe minim 10 posturi in noua structura a Consiliului Local. Cotidianul BUNA ZIUA IASI prezinta lista completa a celor care doresc sa intre in cadrul Consiliului Local Iasi de pe listele PSD.

TABEL CU LISTA PSD LA CONSILIUL LOCAL IASI

1. Mihai Chirica
2. Camelia Gavrila
3. Tudor Ciuhodaru
4. Catalin Bulgariu
5. Paul Boiesteanu
6. Gabriel Harabagiu
7. Catalin Scripcariu
8. Marcel Istrate
9. Catalina Aldea
10. Florin Boca
11. Marius Aur
12. Dana Tautu
13. Gabriel Surdu
14. Sandu Vasile
15. Vlad Nedelcu
16. Traian Ciubotaru
17. Mihai Pintilei
18. Bogdan Crucianu
19. Mihai Gavril
20. Andreea Bitir
21. Adriana Martiniuc
22. Ana Cretu
23. Victor Bejan
24. Cezar Honceriu
25. Gerd Franc
26. Constantin Axinia
27. Catalin Cristian
28. Viorel Catea
29. Nicolae Ivanciu
30. Ecaterina Olaru
31. Nicolae Mandrila
32. Lucian Pahomi
33. Vlad Ciuciudau
34. Doina Rosca
35. Cezar Covataru
Comentarii
  • Alta rapandula nu a gasit PSD mai bine il punea pe mos craciun. Auzi bre consilier, ce a facut ala pentru Iasi? Puneti meseriasilor oameni tineri nu pensionari, oameni cu viziune nu de aia ramasi in comunism. Halal voua si listelor voastre. Votati ragaliile frate, ragaliile vegheaza pentru voi.

  • Pentru mine e clar: nu voi mai vota niciodata PSD. O intrebare, cum au timp cei doi angajati de la ISJ Iasi sa se imparta intre doua institutii (ISJ si Consiliul Local)? Adica astia castiga bani de la buget din doua directii si altiii care muncesc pe branci sunt platiti cu salariul minim pe economie. Daca asta este Romania atunci mai bine plecam cu totii si sa ramana astia cu pilelele sa se imbuibe….. Mare nedreptate in tara asta….

  • Kirica da pe pretenu URSANU de la PDL ai uitat sal treci si pe lista de la CL? ca la CJ lai trecut. Are experienta in cum se fura banii postei siti poate da lectii, ca de la asociat la asociat la cefeneau Piata Unirii. Trcel repejor pe lista pina nui prea tarziu.

  • Cum sa votezi o madamaLANTISOR-GAVRILA, fosta PNL (zice ca’i liberala rau ) fosta, fosta si iar fosta -urmata de traseistul CIUHODARU(fost concurent la madamei sus-numite) si mai jos putzoiul NEDELCU -fiul condamnatei Narcizza(ce nume!) Ma pish pe aceasta lista….

Adauga un comentariu