Actualitate

PSD a intrat in cursa pentru primarie. Mihai Chirica si-a depus candidatura la Palatul Roznovanu – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 apr. 2016

@ Primarul Mihai Chirica a intrat in cursa pentru Palatul Roznovanu @ Primarul si-a depus ieri candidatura pentru un mandat in fruntea institutiei, Mihai Chirica fiind urmat de colegii din filiala PSD Iasi, ce s-au inscris pentru un loc in Consiliul Local @ „Dorim sa facem un oras frumos, dezvoltat, echilibrat, cu o democratie reala, deschidere spre comunitatea ieseana si trasparenta totala si proiecte duse pana la capat. Am adunat o echipa valoroasa, care nu a venit la putere, ci a venit sa munceasca pentru comunitate”, a mentionat primarul Mihai Chirica.

Organizatia municipala a PSD Iasi a intrat ieri oficial in cursa pentru Palatul Roznovanu. In frunte cu primarul Mihai Chirica, presedintele filalei, social democratii de la municipiu si-au depus candidaturile pentru un loc in viitorul Consiliu Local. Candidatii PSD au venit la Biroul Electoral Municipal in corpore, pentru a-si inscrie dosarele de candidatura, delegatia fiind condusa de actualul edil. De altfel, Mihai Chirica s-a aratat increzator in sansele sale si ale partidului pe care-l gestioneaza, aratand ca proiectele municipiului trebuie sa continuie, iar echipa social democrata poate face fata acestor provocari. 

„Dorim sa facem un oras frumos, dezvoltat, echilibrat, cu o democratie reala, deschidere spre comunitatea ieseana si trasparenta totala si proiecte duse pana la capat. Este un moment important pentru viata comunitatii iesene. Am adunat o echipa valoroasa, care nu a venit la putere, ci a venit sa munceasca pentru comunitate. Vom promova in continuare toate principiile social democratiei europene, dar nu vom fi inhibati si vom lasa usa deschisa pentru toate lucrurile bune care vor veni si din randul altor ideologii, chiar si cele de dreapta. Iasul are o comunitate diversa, complexa si care trebuie abordata din toate punctele de vedere”, a mentionat primarul Mihai Chirica.

Lista social democratilor a fost definitivata zilele trecute, filiala urmand a defila in campanie cu o serie de nume noi, ce vor face echipa cu actuali alesi locali. 35 de persoane se regasesc pe lista depusa de PSD la Birorul electoral, printre acestia numarandu-se deputatul Tudor Ciuhodaru, Camelia Gavrila– inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean, Paul Boisteanu– decanul Facultatii de Horticultura din cadrul USAMV Iasi, Gabriel Harabagiu, directorul Casei de Cultura a Studentilor, Catalin Scripcariu, medic in cadrul Institutului de Medicina Legala Iasi.

„Nu vom ramane indiferenti la provocarile comunitatii, vom fi transparenti, vom avea o politica deschisa. Iasul se schimba in bine si vrem sa ducem acest proiect mai departe. Noi suntem convinsi ca vom reusi sa facem o comunitate ieseana angajata in jurul nostru, care va reprezenta majoritatea in acest consiliu. Cred intr-o echipa complexa, care poate sa faca lucrurile sa mearga mai bine in municipiul nostru. Cred ca va fi o majoritate cu siguranta”, a adaugat Mihai Chirica.
Comentarii
  • Kirica da ai uitat sai treci pe lista pe URSANU RADU-preten si asociat cu tine si pe BUICEAG ANDREI, experti in furat bani de la institutii publice, amandoi cu dosare penale, care ar putea sati serveasca cateva lectii pe care tu inca nu le stii. Ce zici? Ia si modifica lista cat mai este timp. tu esti in stare. Te pup pe dinti…cu *****.

    • Ati uitat de alt mare hot din banii publici, pe nume ADI ACOSTOAIE, tot ti.gan, frate cu Ursanu, Buiceag si Neagu, toti fiind nascuti din paritii Dan Carlan si Mihaela Popa! Ei lucreaza cu Movila, acest individ din Glodenii Gandului, care se lauda ca a impiedicat privatizarea Antibiotice S.A. Nu aputut Prisecariu sa puna mana pe ea si atunci Movila a reclamat la Bucuresti! Dar intreprinderile pe care a pus mana Prisecariu, ce s-a ales de ele, COCALARULE!

      • Aveti dreptate, aceasta gasca de ti.ga.noi impreuna cu Movila, vor fura voturile PNL, oameni buni nu votati nici PSD nici PNL! Nu va lasati pacaliti!

  • Acu ceva timp in urma doctorul ciuho manca mici cu manolache . acum e la psd, asa ca ieri manolache impartea in stanga si in dreapta mici la Barnova. Astea nu se mai satura de mici?

Adauga un comentariu