Eveniment-Social

PS Petru Gherghel, intr-o vizita ecleziastica deosebita, in Austria

Publicat: 08 iul. 2016
1

Pana pe 10 iulie 2016, Preasfintitul (PS) Petru Gherghel – Episcop al Diecezei de Iasi al Bisericii Romano-Catolice se afla intr-o vizita in Austria. Acesta a trecut pe la Bad Deutsch-Altenburg, locul de nastere al episcopului martir Anton Durcovici.

Citeste si: Preotii catolici romani din Austria, vizitati de episcopul Petru Gherghel

La Bregenz, unde paroh si decan este pr. Pavel Solomon, a participat la manifestarile ocazionate de sarbatorirea a 50 de ani de existenta a parohiei. S-a intalnit cu preotii romani din Austria. A trecut pe la Graz si se va intalni cu cardinalul Christoph Schönborn, OP. De reamintit ca, PS Petru Gherghel a implinit, la 28 iunie, 76 de ani.

Citeste si: Tripla aniversare pentru Preasfintitul Petru Gherghel, episcopul de Iasi
Comentarii
 • In al 13-lea ceas, decanul de la Teologie a inteles ca e timpul sa nu mai candideze, sa se retraga : ajunge `binele ` facut … Preluandu-i exemplul, poate ar fi fost recomandat si pt PS sa dea efecte si in fapt, nu doar formale, in drept, demisiei sale depuse de mai mult de un an, acceptate de Sfantul Scaun, si sa-si prelungeasca sine die vacanta in Austria, transformand-o intr-o retragere mai mult decat necesara : ajunge `binele` facut diecezei prin promovarea mediocritatii duhovnicesti si mecanicismelor de tip superstitios in practica de credinta (de tip inchinare la papuci de sfinti sau copii de giulgiuri si icoane conforme cu originalul), Si poate astfel dl. Hutanu se mai elibereaza de fixatii, scutindu-ne de reinserari / mestecari /regurgitari de platitudini servile ierarhiei catolice.

 • mai lasana bre nene MEDIOCREL GHERGHEL EPISCOPOALEN-OCHII FRAIERILOR TAI DE SLUGOI LAUDACI,la PASCANI ai trimis o caricatura de popa CATAU ,DE SE-N VARTE IN MORMANT PR DEMETER,FOSTUL NEATALE COLEG…!! FACI MISTO DE OAMENI CU ASTFEL DE NUMIRI,SI ASA OAMENII NU SE MAI INGHESUIE LA BISERICI ..SI BINE PUNCTA MARIA ;NE-I UMPLUT DE PSEUDO MOASTE SI TOALE ARTIZANALE PE POST DE ARTEFACTE SFINTE DE-AM CREZUT CA SUNTEM ORTODOCSI . !!!!

  • Cum???
   La voi nu se incaseaza orice?
   Vad ca popa asta va face de rusine.. Nu tu haine din AUR, Nu tu cruciulita din AUR de 2 kg la gatulet..
   Acum depinde cu ce masina a venit…Bugatti?..

Adauga un comentariu