Actualitate

Proteste de amploare pentru sustinerea autostrazii! Primarul Mihai Chirica a participat – FOTO, VIDEO

Publicat: 15 mart. 2019

UPDATE: Si pe bulevardul Poitiers s-a protestat. Zeci de oameni si-au intrerupt activitatea pentru 15 minute.

 

Stire initiala: In urma amplei campanii de pe Facebook, la Iasi, sute de ieseni au protestat in fata Palatului Culturii. Oamenii au strigat in cor ca vor autostrada in Moldova. La protest au participat si zeci de soferi. Primarul Chirica s-a aflat printre protestatari. In alta ordine de idei si Cotidianul Buna Ziua Iasi a decis ca in intervalul 15.00 – 15.15 sa sustina demersul #sieu, intrerupandu-si activitatea.
Comentarii
 • Niste retardati platiti cu 2 lei, la bucata, se apuca sa faca comentarii de kkt pe aici. Pulimea si prostimea sunteti voi, mai flamazilor.
  In alta ordine de idei, asfaltul e pentru cei care atiu ce e aia nu pentru niste țărani cocalari ca voi.

    • Pe spinarea lui Iliescu ai facut avere. Ar trebui sa-i dai lui Iliescu 10% din averea pe care o ai, ca fara el nu aveai nici mamaliga in ceaun.

     • Prietene… mai lasa Facebook-ul si Antena 3… aparent dauneaza. Imi e frica sa stiu ca traiesc intr-o tara cu astfel de specimene. Mai lasa BZI-ul si pune mana pe o carte si crede-ma ca iti garantez ca esti mai in varsta decat mine, iar din cauza asta eu as intra in pamant de rusine in locul tau cu astfel de argumente. Toate cele bune

     • 1. Nu esti prieten cu mine si nici nu vreau sa fii prieten cu mine. 2. Tu mi-ai abordat comentariul, deci tu te-ai bagat in seama. 3. Nimeni nu este obligat sa fie de acord cu opinia ta. Nimeni nu este obligat sa voteze/ sa decida/ sa se imbrace la fel ca tine, deci nu are rost sa te spargi in talente.

 • Bai, Obiectiv, dupa cum scrasnesti din dinti, inteleg ca esti un cocalar care crede ca doar pentru mertanul lui se face autostrada, pentru burdihane satule si cefe groase.

  • Sa cred ca tara asta este prea mica si nu mai incap decat burtile umflate de bere si mici ale cocalarilor cu creierele cat nuca. Am ajuns in cel mai mizerabil nivel de civilizatie. Nu stiu cate clase ai Obiectivule, dar sper ca n-o sa lasi prea multi urmasi,.

 • Li s-a spus sa traga pe dreapta si au tras pe dreapta. Li s-a spus sa blocheze centrul, l-au blocat. Li s-a spus sa opreasca lucrul, gata, stop. Chiar si casnicele cu curanul labartat de atata hastaguit pe feisbuci, chiat si alea au protestat, ca asa a stabilit unul. Oamenii nu inteleg faptul ca puterea inseamna sa votezi, nu sa protestezi. Alesii sa isi faca treaba, nu sa se imbuibe. Greva, protest, hastag, ce rahaturi sunt astea ? Va treziti in 1933, oilor ? V-a facut autoruta daca ati protestat si ati chiulit ???

  • Doamna Gavrila din PSD Iasi este bine merci, sponsorizeaza articole in presa locala despre cum a facut si a dres pentru ieseni dar uita sa specifice ca ea a votat IMPOTRIVA Autostrazii Moldovei.

 • Credeam ca a iesit sa protesteze impotriva poluarii cu praf din oras. Iasul e confirmat ca fiind cel mai toxic oras in ceea ce priveste poluarea cu praf. A stai ca el e primarul. El stie ca e primar? Stie ca trebuie sa trimita masinile sa spele strada de praf? Iti speli masina si intr-o ora e la fel ca inainte. O arde modern acum? A fost alesul PSD, a taiat teii de pe Stefan, a pus semafoare pe toate stradutele din oras ca sa isi ia banul, nu e in stare sa construiasca un pasaj nimic. Ruleaza aceeasi oameni in primarie de pe vremea lui Nechita. ACEEASI! Mutati de colo colo. Noi nu uitam ordinarule, indiferent de alegatorii tai peste 50 de ani care n-au iesit mai departe de Letcani intr-o viata si habar n-au cum trebuie sa arate un oras.

 • Dupa ce autostrada va fi gata, protestele vor continua. Vor protesta o buna parte din cei care protesteaza acum.
  Fiecare isi inchipuie autostrada dupa interesul lui. Unii isi inchipuie ca vor ajunge in Valea Lupului sau in Letcani pe autostrada. Altii isi inchipuie ca autobuzul Iasi – Tg. Frumos va merge pe autostrada. Mai toti cred ca autostrada se autointretine si ca nu va exista taxa de autostrada. Fiecare cu iluziile lui.

Adauga un comentariu