National

Protest neobisnuit la Arad: Mai multi soferi au plantat copaci in gropile din asfalt

Publicat: 28 feb. 2016
1

Protest neobisnuit! Mai multi soferi nemultumiti de starea Drumului Judetean 709 B, care leaga localitatile Macea de Sanmartin din judetul Arad au iesit la plantat de copaci in gropile din asfalt.

Oamenii au trimis mai multe petitii catre autoritati, iar cum problema lor nu s-a solutionat, au trecut singuri la treaba.

Soferii se plang de mult timp de starea drumului judetean ce leaga localitatile Macea de Sanmartin. Gropile au diametrul de 50 de centimetri si adancimea de 30, spun ei. Oamenii mai reclama faptul ca unele treceri de pietoni nu sunt semnalizate iar indicatoarele rutiere lipsesc cu desavarsire. Soferii spun ca masinile li se defecteaza des si sunt nevoiti sa suporte din buzunarul propriu cheltuielile pentru reaparatii.

Pentru a atrage atentia autoritatilor, cativa dintre nemultumiti au plantat pomi in gropile din drum.

„Este trist ca in aceasta zona de vest, una dintre cele mai industrializate si dezvoltate din Romania, exista atata indiferenta. Am putea avea cea mai dezvoltata infrastructura, in schimb avem cea mai dezvoltata nepasare”, spune un sofer din Arad.

Cei care parcurg zilnic drumul judetean 709 B au trimis petitii catre Prefectura si politie. Au si primit un raspuns dar nu i-a multumit. Administratorul drumului a fost amendat cu peste 2 mii de lei, insa soseaua tot nereparata a ramas.
Adauga un comentariu