National

Protest inedit impotriva unei Directive a UE. Reactia FERMIERILOR este hilara

Publicat: 09 oct. 2014
1

O asociatie de crescatori de animale, deranjata de o directiva bizara a UE, a ales sa protesteze intr-un mod hilar. Astfel, dupa ce s-a descoperit ca vacile ar putea sa nu ai aiba voie sa isi faca nevoile fiziologice pe pasuni, din cauza concentratiei de nistrati, ei au inceput sa foloseasca pampersi pentru bovine.

Johann Huber, un fermier nemultumit de aceasta directiva, a decis sa ia problemele in propriile maini, astfel ca fiecare dintre cele 18 vaci ale sale poarta in prezent un pampers, potrivit Mirror.

Citeste si IMAGINI SOCANTE. Un fulger a trasnit zeci de vaci aflate pe camp la pascut

Cu toate ca legea nu interzice explicit animalelor sa excreteze, aceasta se refera la interzicearea utilizarii pe pasuni a unor fertilizatori cu nitrati intr-o proportie mai mare de 15%. Din acest motiv, Asociatia Fermierilor Bavarezi se teme ca balegarul natural de vaca ii va face pe fermieri sa depaseasca limitele impuse de UE, motiv pentru care acestia ar putea sa isi piarda subventiile de mii de euro primite de la stat.

Citeste si Fermier din Iasi, pagubit din cauza inconstientei. Ce a patit

„Nu avem pampersi standardizati pentru animale, inca nu au aparut in magazine, asa ca le-am facut noi. Cerem ca aceasta decizie sa fie ridicata in Germania. In Bavaria, fertilizarea nu ar fi posibila pentru jumatate din terenurile cultivate daca nu ar fi vacile”, a declarat un fermier.
Adauga un comentariu