Magazin

Prostituatele romance, obligate sa-si intocmeasca plan de afaceri

Publicat: 21 oct. 2013
1

Guvernul Elvetiei a recomandat autoritatilor locale din fiecare canton sa oblige prostituatele sa intocmeasca un plan de afaceri. Cantonul Zurich se pregateste sa oficializeze aceasta masura.

Prostituatele din Romania si Bulgaria vor trebui sa prezinte un plan de afaceri din care sa reiasa conditiile exacte ale activitatii lor. Planul nu trebuie sa fie foarte detaliat si nu trebuie sa descrie oferta sexuala.

In schimb, va trebui sa contina cifra de afaceri, numarul de clienti pe zi si tariful”, a declarat Marc-Aurel Schmid, de la Oficiul pentru Migratia Persoanelor, citat de 20min.ch.

„Femeile de pe marginea strazii nu sunt in stare sa intocmeasca un plan de afaceri. Aceasta tema ar trebui mai intai dezbatuta”, a comentat purtatorul de cuvant al Politiei din Zurich, Reto Casanova.

Cantonul Berna a adoptat inca din 2009 aceasta masura, iar bilantul nu este convingator.

„Masura a impins prostituatele spre activitatea ilegala, fiindca nu primeau autorizatia de prestare a serviciilor. Independenta femeilor nu a fost garantata prin aceasta masura. Proxenetii au continuat sa le confiste banii incasati”, mai scrie sursa citata.

Sursa: ziare.com
Adauga un comentariu