Actualitate

Prorectorul UMF Iasi, audiat in aceasta dimineata la DNA – UPDATE FOTO&VIDEO

Publicat: 21 oct. 2011
UPDATE ora 09:50: Dragos Pieptu a iesit de la sediul DNA, unde a fost audiat in dosarul de coruptie de la UMF. Acesta a refuzat sa faca declaratii. „Nu s-a intamplat absolut nimic”, a declarat avocata lui Pieptu.

Dragos Pieptu, prorectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi, se afla la aceasta ora la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Iasi. Acesta s-a prezentat in fata procurorilor insotit de avocatul Maria Aldea, care il apara si pe Vasile Astarastoae.

Tot astazi, la DNA este asteptat si rectorul. Acesta este cercetat intr-un dosar care priveste fraudarea unor fonduri europene, in valoare de aproximativ 1,5 milioane euro, alocate pentru dezvoltarea unei platforme de e-Learning.
Comentarii
 • la puscarie pe viata,la ocna munca silnica,si confiscat tot ce e pe numele lui si a rudelor pana la grdul 3.furtul ar trebui pedepsit dupa legile islamice
  .doar asa am scapa tara de hoti.

 • pai are dreptate „inteligentu`” asta. trebuia sa mergeti la UMF sa vedeti ce`a facut el in * ani acolo si poate ancheta asta a DNA pornea mai devreme.
  Cat tupeu are porcu` asta nesimtit.. incredibil

 • Vedeti cati epuroi a adunat Pieptu prin odraselele sale pe care le-a bagat la UMF indepartand alti tineri cinstiti.Cat mai cere de examen?

 • Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Sau, cum poţi zice fratelui tău: „Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău”, şi, când colo, tu ai o bârnă în al tău?… Făţarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău. (Matei *:*-5)

 • bai cretinilor, pe astia ii baga la bulau ca sa va prosteasca pe voi, imbecililor! sa vad si eu ca cereti ca basescu sa intre la puscarie si pe urma mai vorbim. cata vreme chioru e la putere, voi beliti !prazu de foame, moldoveni dobitoci

 • Vasilica este vinovat spalari de bani cu firma care acastigat licitatia si luare de mita 2* % din contract OUG. 3*/2*** privind achititiile publice A.N.R.M.A.P. , C.N.S.A.C. ,U.G.V.A.P. Curtea de Apel Iasi( Contencios Administrativ) S.R.I. D.N.A. Curtea de Conturi, Instituti care trebuie sa verifice achiztiile publice si licitatiile

 • avocata comuna celor doi de unde este platita? bani de la umf sau fonduri europene? si eu sunt avocat si imi ofer serviciile…la asa sume!!!

 • EDU-le, nu fa pe proasta! Se vede ca esti fata ciurenilor si pandesti pe forumuri ca sa ne injuri! Astarastoaie v-a umplut de bani pe tine si pe maica-ta, pentru 3 vieti! MARS LA MUNCA!

Adauga un comentariu