Actualitate

Propaganda comunista. Liberalii i-au cantat ode directorului Marius Bodea – FOTO

Publicat: 21 feb. 2016

@ Imagini de-a dreptul incredibile s-au petrecut ieri in municipiul Iasi @ Membrii de partid ai PNL au fost nevoiti sa asiste la o sceneta desprinsa din filmele de propanaga ale dictatorilor comunisti @ Totul s-a facut in jurul relansarii candidaturii directorului Marius Bodea, pus cu japca sef in partid, pentru promovarea imaginii personale

Momente socante si penibile pentru membrii unui partid din Iasi. Sute de liberali din Iasi au asistat intr-un decor sumbru la relansarea candidaturii directorului Aeroportului Iasi, Marius Bodea, la primarie. Ieri, Bodea a fost uns sef al filialei municipale a PNL, in urma unei directive venite de la centru, prin care toti candidatii la primarii sa ocupe functii de conducere. In ciuda faptului ca sefia organizatiei era ocupata deja de doua persoane, Bodea a fost promovat cu japca, tocmai pentru a i se creste cota electorala. Iar relansarea acestuia a fost facuta intr-o ipostaza total socanta. Intr-o maniera ce a adus aminte de vremurile demult apuse, liberalii ieseni i-au facut o relansare in campanie directorului aerogarii. Parca reînviind discursurile din epoca ceausista, când dictatorul era omagiat la congrese, capii PNL Iasi i-au ridicat osanale peste osanale lui Bodea. La eveniment a fost trimis deputatul de Suceava, Nelu Balan. Copresedintele Alina Gorghiu nu a venit la Iasi, desi cu o zi inainte a fost la Bacau, pentru a-l promova pe candidatul din municipiul vecin. Practic, Alina Gorghiu s-a achitat de intelegerea facuta cu Cristian Adomnitei si Relu Fenechiu si l-a promovat pe Bodea drept candidat al PNL la Iasi.

Citeste si: Totul a fost deconspirat! Baietii care ii asigura confortul directorului Marius Bodea – FOTO, VIDEO

Toti vorbitorii nu au facut decat sa-i ridice acestuia osanale. Fie ca a fost vorba de Nelu Balan, Marius Danga, Dumitru Oprea si altii, toti au reusit sa rosteasca un discurs invatat cu o seara inainte. Unii au ajuns sa se faca de ras in fata multimii. Deputatul de Suceava, Nelu Balan, a avut un discurs plin de dezacorduri si greseli de vorbire. Si asta nu a fost tot. Atat Marius Danga, cat si Dragomir Tomaseshi, fostii copresedinti ai PNL Iasi, au avut discursuri prin care i-au ridicat mingea la fileu lui Bodea. Practic, desi au fost dati la o parte, acestia nu au avut ce face si i-au cantat in struna lui Bodea. Pana si Dumitru Oprea, cel care s-a zbatut pana in ultima clipa sa prinda candidatura la primarie, l-a ridicat in slavi pe Bodea.

Fenechiu il coordoneaza in continuare din puscarie?

Oprea a fost nevoit sa faca uitat episodul din toamna anului trecut, cand a fost nevoit sa se dea deoparte si sa accepte candidatura lui Bodea, lucru impus de Blaga si Gorghiu. Bodea nu s-a abtinut sa nu-si promoveze iar filmuletul de prezentare al aeroportului, singura sa arma electorala. Desi a vorbit vreme de cateva minute bune, Bodea nu a reusit sa spuna clar in fata multimii si ce proiecte are la primarie. A continuat sa se foloseasca de aeroport ca de un bun personal, confiscat de catre aparatul de partid al PNL, uitand ca acesta este al iesenilor.

Citeste si: Totul a fost deconspirat! Baietii care ii asigura confortul directorului Marius Bodea – FOTO, VIDEO

„In ceea ce priveste diplomatia publica, Iasul sufera. S-a auzit de Aeroportul Iasi si de Filit. De lucrurile rele s-a tot auzit. Iesenii nu mai vor sa vada o infrastructura medievala, vor sa scape de noroiul dintre blocuri. Alegerile din iunie vor marca destinele orasului pentru cel putin zece ani. Elitele orasului au toata deschiderea catre PNL”, a sustinut Marius Bodea. Campania liberalilor a inceput odata cu proiectul modernizarii aeroportului, pe care l-au confiscat politic, pentru ca imaginea directorului sa creasca in ochii iesenilor. Fara nicio rusine, acest personaj a ajuns sa se foloseasca de fondurile publice pentru a-si face imagine, in scopul de a-si promova imaginea de candidat PNL la Primaria municipiului Iasi. Flyere, pliante si multe altele, cu imaginea aeroportului alipta de cea a lui Bodea, au fost imprastiate in oras, prin scarile de bloc, cu luni bune inainte de acest moment. Modul cum a confiscat, impreuna cu gasca de partid, modernizarea pistei si constructia terminalului T3, ar trebui sa fie cunoscuta de ieseni, pentru a nu se lasa pacaliti de intentia acestora. Cotidianul BUNA ZIUA IASI a aratat cum Relu Fenechiu, din spatele gratiilor, a cerut expres ca Bodea, omul sau e incredere, sa fie propulsat la primarie, pentru a avea acces la fondurile publice ale municipalitatii. Astfel de practici ar trebui sa inceteze, iar locuitorii orasului sa cunoasca aceste detalii.

Citeste si: Soc! Directorul Aeroportului ar putea fi demis. Bodea isi plateste diplomele cu banii statului
Comentarii
  • Uraaaaa… Va doare in cur de Iasi. Futrati, furati, furati… Ce vreti sa faceti in Iasi. Lasati laudele cu aeroportul ca ne-am saturat. Va urez un sincer HUOOOOOO!

  • Oare de ce unii oameni nu au simtul ridicolului? Cum poti sa ridici in slavi un individ mai prost ca tine? Chiar asemenea niveluri poate atinge lichelismul?

  • Oameni buni , nu v-ati saturat de PDL ??? stim cu totii de ce au fost in stare … iar ii aducem la putere ?? sa fure si ce a mai ramas …. aaa am uitat ca Blaga a schimbat litera din mijloc … Acu e PNL, dar cine e fratilor in conducerea acestui partid ??? Boagiu, Sulfina, Roberta, Flutur, Blaga, Boc …… etc. unde sunt liberalii ???

Adauga un comentariu