Actualitate

Proiecte noi pentru Primarie. Propunerile ALDE pentru Iasi

Publicat: 17 mart. 2016
1

Unul din candidatii la Primaria municipiului Iasi si-a expus o parte din proiectele pe care vrea sa le implementeze la varful municipalitatii. Candidatul Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE), fostul ales local Radu Botez, a mentionat ca Iasul are nevoie de o schimbare la varf, proiecte noi pentru atragerea investitorilor si dezvoltarea ampla a unor obiective locale.

„Am avut in ultimul timp contacte cu foarte multa lume. Este vorba de oameni neimplicati politic, dar care vor sa puna umarul la schimbare. Sper sa ne ridicam la nivelul acestor alegeri. Speram ca la inceput sa ne apropiem la nivelul celor doua partide. In plus, la inceputul saptamanii viitoare vom defini un program de guvernare locala. Pornind de la aeroport, care are nevoie de o zona cargo, ne putem dezvolta. Aeroportul este dezvoltat doar pe jumatate, neavand zona cargo. Aeroportul reprezinta in acest moment singura sansa a Iasului de a realiza un schimb de marfuri. Mai avem si alte idei, avem proiecte pe partea de educatie si cea de cultura. Trebuie dezvoltat si turismul medical la Iasi. Avem atuuri care trebuie clar accentuate”, a precizat Radu Botez.

Liderii ALDE Iasi au aratat si motivele pentru care Radu Botez ar fi cel mai potrivit sa reprezinte dreapta in aceste alegeri locale. „S-a spus ca trebuie sa ne unim cu totii in jurul celui mai mare. Aceasta este insa o tema contradictorie. Radu Botez este mult mai calificat decat Marius Bodea. Nu inteleg de ce sa-l preferam pe Marius Bodea. Putem spune ca Radu Botez este omul potrivit in jurul caruia sa se adune oamenii. ALDE este un partid tanar, care se va dezvolta”, a mentionat senatorul Varujan Vosganian, presedintele ALDE Iasi. Formatiunea si-a definitivat in mare si lista candidatilor in localitatile din judet. Candidatii partidului vor fi lansati de catre liderii centrali intr-o sedinta publica care va avea loc pe data de 8 aprilie.
Comentarii
  • Da ce faceti dragi bzisti nu pomeniti nimic de Nichitercea sau de Covrigaru? Sunt insignifianti fata de Botez! Dati-le cate un morcov stiti voi unde!

  • Radu Botez pe langa alte multe calitati o are si pe cea a echilibrului psihic sanatos fiind din acest punct de vedere! Cu o campanie de bun simt fara megalomanie in strategie cat si in buget fara atacuri josnice la contracandidati va castiga!

  • BA! eu unu ii urez succes lui Radu Botez poate ….. MACAR…… finantare sa obtina intr-un viitor mandate pentru un inel in jurul Iasului care sa joace rol de centura ocolitoare — degeaba incerci sa ai o conduita de bun simt in trafic cand dai peste cei care tranziteaza orasul cu nervi incordati …pe buna dreptate ….urmariti pe marile bulevarde un effect!!! al lipsei de centura ocolitoare –accidentele usoare (table indoiata-tripla-far spart etc) sunt provocate de REZIDENTI ( localnici din cartierele iasului) iar accidentele grele ( cu mortaciune s-au dauna peste 30%) sunt provocate de cei care locuiesc in zone periferice si trebuie sa traverseze orasul ca sa ajunga la srv sau ………de la un capat la altul , aici se mai regasesc si masinile care tranziteaza Iasul spre alte orase .

Adauga un comentariu