Eveniment-Social

Proiecte noi la primariile din judet

Publicat: 20 mart. 2015
1

O autoritate locala din judetul Iasi a demarat o serie de proceduri privind mai multe investitii in localitate. Primaria comunei Popricani a atribuit unor firme din judetul Iasi unele contracte privind intretinerea si mentenanta unor servicii publice din sediul autoritatii. Este vorba de mentenanta instalatiei electrice de iluminat din comuna, de servicii de asistenta tehnica de contabilitate, dar si de mentenanta echipamentelor IT de la primarie. Toate aceste proiecte vor costa cateva mii de lei, valoarea urmand a fi suportata de catre primarie. Contractele au fost facute in urma cu cateva zile in urma unor proceduri derulate prin achizitie directa.

Si comuna Dolhesti a achizitionat recent o autoutilitara de transport persoane. Pentru achizitia microbuzului respectiv, autoritatea locala din comuna Dolhesti a achitat aproximativ 75 mii de lei catre Renault Commercial Roumanie SRL. Totodata, o alta autoritate locala din judetul Iasi a demarat recent o procedura privind implementarea unui proiect de alimentare cu apa. In mai multe sate din comuna Movileni a fost demarata o licitatie privind un sistem integrat de alimentare cu apa, canalizare si statie de epurare. Proiectul va fi facut in satele Potangeni, Movileni, Larga – Jijia si Iepureni, valoarea totala a obiectivului fiind de 818.692 lei, suma ce nu include TVA. Acest proiect urmeaza sa fie demarat in perioada urmatoare in toate satele ce au facut obiectul contractului.
Comentarii
  • Da, ca noi de ment IT avem nevoie la Popricani. Trage apa si canalizarea, domnu’ primar. Asta e nevoia principala si mai pune piatra pe ulite. Lasa mentenanta iluminatului si IT. Stam in coasta Iasului si nu avem utilitatile de capatai. Rusine, rusine, rusine.

Adauga un comentariu