Eveniment-Social

Proiect international destinat studentilor din Iasi ce vor sa contribuie la dezvoltarea imaginii Iasului ca destinatie turistica

Publicat: 16 oct. 2016
1
Organizatorii unui nou proiect din cadrul Facultatii de Geografie si Geologie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC), anume lect. univ. dr. Mihai Bulai, dr. Lucian Rosu, drd. Alexandra Cehan sunt în cautarea a patru studenti entuziasmati si pasionati de domeniul turismului, doritori sa contribuie la dezvoltarea imaginii Iasului ca destinatie turistica.

„«Proiectul INTERFACES-IS – Designing Thematic Routes to Foster Destination Experience in Iasi, Romania» presupune implicarea deopotriva a staff-ului academic si al studentilor, din doua tari partenere  – România si Norvegia – în vederea transferului de cunostinte referitoare la punerea în valoare a elementelor de unicitate detinute de orasul Iasi. În cadrul proiectului, care se va desfasura în perioada octombrie 2016 – ianuarie 2017, vor fi organizate workshop-uri, aplicatii în teren si conferinte. Cei patru studenti selectati vor fi formati profesional pe întreaga perioada a proiectului si vor participa la un eveniment organizat în Norvegia, desfasurat pe parcursul a sapte zile (11 – 18 noiembrie), costurile implicate fiind suportate în cadrul proiectului. Formarea studentilor selectati va presupune participarea activa la workshopuri si formarea lor ca ghizi de turism prin realizarea de tururi ghidate în Iasi”, arata reprezentantii UAIC. Selectia se va realiza în functie de motivatia studentilor si experienta acestora în domeniul turismului. Implicarea în proiect este recomandata studentilor din anul III- licenta si anul I- master.  
Adauga un comentariu