Eveniment-Social

Proiect european pe tema innoirii practicilor pedagogice, derulat de liceul Miron Costin Iasi

Publicat: 28 iun. 2016
1

În contextul consolidarii dimensiunii europene a educatiei, Liceul Teoretic Miron Costin Iasi va fi beneficiarul unui Proiect Erasmus+, KA1 în perioada 1 august 2016 – 31 decembrie 2017. Titlul proiectului, coordonat de prof. Daniela Ciubotariu, este: „Înnoirea practicilor pedagogice ale profesorilor de stiinte umaniste în era digitala” si include sase mobilitati.

Citeste si: Liceul Teoretic „Miron Costin” si-a desemnat cei mai frumosi boboci – FOTO

Astfel, doua cadre didactice de Limba engleza vor pleca în Marea Britanie, doua cadre didactice de Limba franceza vor pleca în Franta, un cadru didactic de Limba româna în Marea Britanie, iar un cadru didactic de istorie în Portugalia. Prima mobilitate se va desfasura in octombrie 2016, iar ultima in septembrie 2017. Proiectul are alocat un buget de 18.665 euro si îsi fixeaza ca obiectiv principal sa sprijine dezvoltarea profesionala a personalului didactic în ceea ce priveste metodele, tehnicile si strategiile educationale prin intermediul tehnologiei de ultima generatie – digitala.

Citeste si: Ziua Europei la Liceul Miron Costin din Iasi

„În perioada imediat urmatoare, vom face primul pas în implementarea proiectului, si anume selectia cadrelor didactice care vor participa la cele sase mobilitati în urma stabilirii unei proceduri si a unor criterii de selectie aprobate de Consiliul de Administratie al institutiei noastre”, a declarat coordonatorul proiectului, prof. Daniela Ciubotariu. 

Citeste si: PREMIERA NATIONALA! La Iasi s-a lansat prima gradina pedagogica dintr-o scoala publica – FOTO
Comentarii
Adauga un comentariu