Eveniment-Social

Proiect Erasmus valoros pentru scoala din localitatea ieseana Butea

Publicat: 02 mai 2017
1
În perioada 6-13 mai 2017 un numar de sase elevi si doua cadre didactice vor participa la mobilitatea trasnationala organizata în Germania, în cadrul proiectului Erasmus+ ” Europe-powered by nature”.

Vezi si : Profesori ai Liceului de Informatica din Iasi au participat la un proiect Erasmus organizat in Marea Britanie

În cadrul acestui proiect european colaboreaza elevi si profesori din cinci tari europene: coordonatorul proiectului este „Schule an den Auewiesen” – Germania, iar partenerii sunt: Lyseo School Mikkeli – Finlanda, Zespol Szkof w Barwicach – Polonia , Kizilkahamam Imam Hatip Ortaokulu- Turcia si Scoala Gimnaziala Butea – judetul Iasi.

„Obiectivul principal al proiectului este familiarizarea elevilor cu privire la sursele regenerabile de energie, cum ar fi energia geotermala, energia apei, biomasa, energie eoliana si energia solara si investigarea diferitelor tipuri de tehnologii utilizate în producerea de energie regenerabila. Întâlnirea este transnationala, la ea urmând sa participe echipe alcatuite din câte doi profesori si sase elevi din fiecare tara partenera. Acestor opt profesori li se va adauga echipa scolii gazda, care va coordona activitatea din cadrul acestei întâlniri. Întalnirile de lucru se vor desfasura în cadrul scolii partenere, urmând un program stabilit de comun acord si vor avea la baza lucrul în echipa pe tema «Energia solara»”, au aratat oficialii scolii din Butea
 
Adauga un comentariu