Eveniment-Social

Proiect de succes la Scoala Gimnaziala George Cosbuc Iasi – FOTO

Publicat: 29 sept. 2016

In perioada noiembrie 2015 – octombrie 2016, la Scoala Gimnaziala George Cosbuc Iasi se deruleaza proiectul „Utilizand TIC, devenim profesori mai buni”, finantat de Uniunea Europeana (UE) prin programul Erasmus Plus. Proiectul are ca scop stimularea perfectionarii profesorilor in domeniul Tehnologiei Informatiei si a Comunicarii.

Citeste si:   Profesorii ieseni s-au perfectionat in domeniul informatic printr-un proiect extraordinar – FOTO

„In cadrul proiectului, in intervalul 19 iunie – 2 iulie 2016, patru profesori pentru invatamantul primar din scoala au participat la cursul «Teaching with Technology», organizat de Tellus Education Group in Portsmouth, Marea Britanie. In perioada 21 august – 3 septembrie 2016, alti patru profesori de gimnaziu din scoala au participat la cursul organizat de Tellus Education Group in Plymouth, Marea Britanie. Obiectivul cursului a constat in oferirea posibilitatii profesorilor de a experimenta si utiliza noi abordari tehnologice de predare si invatare. Cursul a incurajat profesorii sa investigheze o varietate de tehnici si abordari tehnologice, in scopul de a imbunatati si de a dezvolta implicarea elevilor in propria lor invatare”, au aratat oficialii scolii Cosbuc.

Pana in prezent, 1.500 de profesori din judet au primit informatii calitative si cantitative despre metodele creative si inovatoare de predare, cu exemple de bune practici, la sesiuni de diseminare a informatiilor ori prin intermediul grupurilor de discutie on-line, organizate de profesorii de la Cosbuc.

Citeste si:   Elevi din Iasi implicati intr-un proiect orginal european
Adauga un comentariu