Eveniment-Social

Proiect de invatare a noi limbi straine adresat studentilor, la Universitatea Tehnica din Iasi

Publicat: 13 oct. 2016
1
Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi (TUIASI) din Iasi lanseaza un proiect de invatare a noi limbi straine, adresat studentilor. Cursurile se desfasoara pe o perioada de zece saptamani, incepand cu data de 5 noiembrie 2016.

„De-a lungul celor zece saptamani, vei relationa cu studentii internationali ce te vor invata limba aleasa. De asemenea, comunicand in mod constant cu ei on-line, in timpul orelor de curs si in timpul activitatilor informale, vei cunoaste obiceiurile, traditiile si cultura lor. Stim cat de util este sa invatam o limba straina: poti sa o adaugi in CV-ul tau, iti deschide multe oportunitati: bursa Erasmus, un job mai bun, proiecte in strainatate si iti mentii creierul tanar si antrenat. Acestea sunt doar cateva motive pentru care exista proiectul TRY «Teaching Romanian Youth», proiect de invatare de noi limbi straine, adresat studentilor”, reliefeaza oficialii TUIASI.

Acesta este desfasurat in cadrul organizatiei AIESEC Technical University Iasi, care ofera studentilor posibilitatea de a invata limba engleza, spaniola, rusa, franceza, italiana de la traineri internationali cu experienta in predare veniti din Italia, Maroc, Rusia, Georgia, Egipt, Tunisia, Algeria, Nigeria si Bahrain, intr-un mod interactiv si placut.
Adauga un comentariu