Eveniment-Social

Program plin de manifestari culturale de calitate, la Ateneul Tatarasi

Publicat: 14 iun. 2016
1

Potrivit reprezentantilor Ateneului Tatarasi, in aceasta saptamana, institutia de cultura din municipiul Iasi gazduieste evenimente diversificate si de amploare. Agenda include doua spectacole, unul folcloric si unul de interpretare, un recital de pian, proiectia filmului „Bacalaureat„, regizat de Cristian Mungiu, un concurs de balet si un recital de opera.

Citeste si: Agenda incarcata pentru Ateneul Tatarasi – FOTO

Astfel, astazi, de la ora 18:00, este programat spectacolul „Poezii pentru copii de toate varstele”. Vineri, 17 iunie, tot de la ora 18:00 este programat recitalul de pian al scolii de muzica Ina Cristea, sustinut de elevii Clubului de Pian de la Ateneu. In aceeasi zi, de la ora 21:30, si sambata, 18 iunie, de la aceeasi ora, se va derula proiectia filmului „Bacalaureat”, regia Cristian Mungiu, pe terasa acoperisului Ateneului.

Citeste si: Documentarul „Dezastrul din Colectiv”, prezentat la Ateneul Tatarasi – FOTO

Tot sambata, de la ora 10:00 si de la ora 16:00 este programata a doua editie a concursului Ballet Stars. Vor lua parte: Clubul de balet al Ateneului Tatarasi, Dance Studio Iasi, Dance Studio Pascani si Ballet Studio Oana. Pretul unui bilet este de cinci lei. De asemenea, duminica, 19 iunie, de la ora 19:00, publicul este asteptat la spectacolul de opera Flautul fermecat de W.A. Mozart. Regia artistica si scenografia este asigurata de conf. univ. dr. Alexandru-Radu Petrescu, dirijor lect. univ. dr. Consuela Radu-Taga, pregatirea muzicala conf. univ. dr. Cezara Petrescu. Pretul unui bilet standard este 15 lei, iar biletul pentru elevi, studenti, pensionari si someri de 10 lei”, se arata in programul oficial al institutiei.

Citeste si: Gradina de vara, inaugurata la o importanta institutie de cultura din Iasi
Adauga un comentariu