Eveniment-Social

Program deosebit de Sarbatori la Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Publicat: 15 dec. 2014
Iesenii sunt invitati in aceasta saptamana la Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” (BCU) Iasi, in Aula, pentru a lua parte la concertele speciale de colinde pregatite de corurile de camera Vox Art’Is, Cantores Amicitiae si ansamblul Tierra Sin Pan. Tot in aceasta perioada, iubitorii de carte si de traditii populare sunt asteptati sa viziteze expozitia de carte „Coloana Infinitului numita Brancusi” si cea de stelute „Craciunul – arta si tradi?ie”.
Maine, la data de 16 decembrie, de la ora 19:00 va avea loc concertul de colinde „Junii buni colindatori” sustinut de Corul de camera Vox Art’Is sub bagheta dirijorului Bogdan Cojocariu. Programul include colinde romanesti si din repertoriul international. Joi, 18 decembrie, de la ora 19:00, in Aula are loc concertul „Vis de iarna”, sustinut de ansamblul Tierra Sin Pan, iar vineri, 19 decembrie, de la ora 19:00, publicul este invitat la concertul „Colinde, Colinde”, sustinut de corul de camera al Universitatii de Arte „George Enescu” (UAGE) Iasi, Cantores Amicitiae.
Publicul este invitat si la expozitia „Coloana Infinitului numita Brancusi”, care prezinta carti si materiale informative privind viata si creatia inedita a marelui sculptor roman Constantin Brancusi. Aceasta este situata la primul etaj si poate fi vizitata pana pe 6 ianuarie 2015. Totodata, asociatia iArt invita iesenii iubitori de datini si obiceiuri traditionale sa viziteze expozitia de stelute „Craciunul – arta si traditie”, situata la sediul Asociatiei iArt de la BCU. Expozitia poate fi vizitata pana pe 17 decembrie.Adauga un comentariu