National

Prognoza meteo a fost revizuită. Schimbări spectaculoase: cum va fi vremea până pe 11 noiembrie

Publicat: 12 oct. 2019

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în fiecare regiune a țării până pe 11 noiembrie.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice și sud-vestice și apropiate de cele normale pentru acest interval în restul țării.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.
Comentarii
  • Oferta extra. Lucru la calculator. Sigur. Valabil in toate judetele. Start instant. Ne extindem nelimitat. Frica nu te ajuta sa castigi bani. Tu poti sa castigi. Oportunitate exceptionala. Curaj. Incredere. Ambitie. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea de email [email protected]

Adauga un comentariu